דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ סוזט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ סוזט

קרפ סוזט

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נטלי קולומצקי
קרפ נוטף רוטב אצלכם בבית? זה אפשרי. הנה מתכון קל וטעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1  כוס
חלב
2 
ביצה
1  כוס
קמח לבן
1  קורט
מלח
0.5  כוס
סוכר לבן
5  כפות
סוכר חום
1  כוס
מיץ תפוזים
1  כפית
קליפת תפוז מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים 70 גרם חמאה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה על אש בינונית, כאשר החמאה נמסה שופכים אותה לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את החלב והביצים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את המלח, קמח וארבע כפות מהסוכר הלבן, ומערבבים במזלג עד אשר מתקבלת בלילה חלקה. אם נוצרים גושי קמח, מועכים אותם במזלג על דפנות הקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שוב את המחבת הקטנה על אש בנונית. מניחים במחבת 2 כפות מהבלילה, דואגים שהבלילה תכסה את כל המחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    כאשר נוצרות בועות מחזיקים בידית המחבת והופכים את הקרפ במרית. כעבור מספר שניות מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עד לסיום הבלילה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממיסים במחבת גדולה את החמאה הנותרת. מוסיפים את שאר הסוכר הלבן, סוכר חום, מיץ תפוזים וגרירת קליפת תפוז.
  • שלב 7

    0 דקות
    מנמיכים את האש ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. חשוב כל הזמן לבחוש את הרוטב על מנת שלא ישרף. מורידים מהאש.
  • שלב 8

    0 דקות
    טובלים את הקרפ ברוטב, הופכים אותו מספר פעמים על מנת שיספוג כמה שיותר מהרוטב. מוצאים ומקפלים לחצי עיגול ולאחר מכן מקפלים שוב לרבע עיגול. מניחים על צלחת ההגשה.
  • שלב 9

    0 דקות
    חוזרים על התהליך עם כל הקרפים, ומגישים חם.
קרפ סוזט

שלב 1 מתוך 9

מניחים 70 גרם חמאה במחבת קטנה. ממיסים את החמאה על אש בינונית, כאשר החמאה נמסה שופכים אותה לקערה.

קרפ סוזט

שלב 2 מתוך 9

מוסיפים לקערה את החלב והביצים ומערבבים היטב.

קרפ סוזט

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים לקערה את המלח, קמח וארבע כפות מהסוכר הלבן, ומערבבים במזלג עד אשר מתקבלת בלילה חלקה. אם נוצרים גושי קמח, מועכים אותם במזלג על דפנות הקערה.

קרפ סוזט

שלב 4 מתוך 9

מחממים שוב את המחבת הקטנה על אש בנונית. מניחים במחבת 2 כפות מהבלילה, דואגים שהבלילה תכסה את כל המחבת.

קרפ סוזט

שלב 5 מתוך 9

כאשר נוצרות בועות מחזיקים בידית המחבת והופכים את הקרפ במרית. כעבור מספר שניות מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עד לסיום הבלילה.

קרפ סוזט

שלב 6 מתוך 9

ממיסים במחבת גדולה את החמאה הנותרת. מוסיפים את שאר הסוכר הלבן, סוכר חום, מיץ תפוזים וגרירת קליפת תפוז.

קרפ סוזט

שלב 7 מתוך 9

מנמיכים את האש ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. חשוב כל הזמן לבחוש את הרוטב על מנת שלא ישרף. מורידים מהאש.

קרפ סוזט

שלב 8 מתוך 9

טובלים את הקרפ ברוטב, הופכים אותו מספר פעמים על מנת שיספוג כמה שיותר מהרוטב. מוצאים ומקפלים לחצי עיגול ולאחר מכן מקפלים שוב לרבע עיגול. מניחים על צלחת ההגשה.

קרפ סוזט

שלב 9 מתוך 9

חוזרים על התהליך עם כל הקרפים, ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לקרפ

    בלילה לקרפ

    30 דקות בינוני
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    30 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים