דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

(0)
195 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מסביר איך מכינים רוטב עגבניות איטלקי קלאסי כהלכתו בבישול ארוך.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
רסק עגבניות (800 גרם)
1  חבילה
רסק עגבניות
1 
בצל קלוף וחצוי לרוחב
3  שיני
שום קלופות וחצויות
3  כפות
שמן זית
2 
גזר בינוניים קלופים
3  ענפי
בזיליקום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

195 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שמן, מלח ופלפל למחבת רחבה ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את שני חצאי הבצל במרכז, עם הצד החתוך כלפי מטה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בתוך הרוטב את השום, גזר ובזיליקום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים ללא מכסה, בביעבוע עדין, על אש קטנה לפחות שלוש שעות, עד שהגזר מבושל לגמרי ורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    נפטרים מהירקות, מערבבים, והרוטב בידיכם! (הוא יישמר בצנצנת במקרר עד 3 ימים).
רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

שלב 1 מתוך 5

יוצקים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שמן, מלח ופלפל למחבת רחבה ומערבבים.

רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

שלב 2 מתוך 5

מניחים את שני חצאי הבצל במרכז, עם הצד החתוך כלפי מטה.

רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

שלב 3 מתוך 5

מניחים בתוך הרוטב את השום, גזר ובזיליקום.

רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

שלב 4 מתוך 5

מבשלים ללא מכסה, בביעבוע עדין, על אש קטנה לפחות שלוש שעות, עד שהגזר מבושל לגמרי ורך.

רוטב עגבניות איטלקי בסיסי של גיל חובב

שלב 5 מתוך 5

נפטרים מהירקות, מערבבים, והרוטב בידיכם! (הוא יישמר בצנצנת במקרר עד 3 ימים).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים