דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדה של שוקולד לבן ותותים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדה של שוקולד לבן ותותים

רולדה של שוקולד לבן ותותים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
רולדה קלאסית עם טוויסט של רוטב תותים במילוי מיוחד של קרם שוקולד לבן במרקם של מוס. קינוח מרשים וטעים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה
100  גרם
שוקולד לבן קצוץ לקוביות
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב
3  כפות
חלב
4 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
שמן קנולה
1  קורט
מלח
0.5  כפית
תמצית וניל
100  גרם
תות שדה נקיים וחתוכים לרבעים
0.25  כוס
סוכר לבן (50 גרם)
1  כף
מיץ לימון
2  כפות
מים
100  גרם
תות שדה נקיים חתוכים לפרוסות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את קוביות השוקולד בסיר קטן, מוסיפים 3 כפות חלב ומביאים לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורידים את הסיר מהכיריים, ומערבבים עד שקוביות השוקולד נמסות ומתקבל מרקם חלק ואחיד. מניחים לצינון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערת המיקסר את תוכן השקית האינסטנט פודינג. יוצקים את השמנת המתוקה, כוס חלב ואת השוקולד הלבן המומס. מקציפים במיקסר, עד קבלת קרם חזק ויציב. מעבירים לקערית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את התותים בסיר קטן. מוסיפים סוכר, מיץ לימון ומים ומבשלים על להבה בינונית, עד להתרככות התותים. מורידים את הסיר מהכיריים.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים את התותים המבושלים עם מעבד מזון ידני.
  • שלב 6

    8 דקות
    מקציפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורט מלח, במשך כ-8 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים לתערובת הביצים את השמן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומקפלים, עד שמתקבל בצק נוזלי חלק וללא גושים.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים את בלילת הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ויוצרים שכבה אחידה.
  • שלב 10

    7 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך כ-7 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט, והופכים את העוגה על נייר אפייה נוסף. מקלפים את נייר האפייה המשומש מגב הרולדה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מורחים את פני הרולדה ברוטב התותים, עד שהרוטב נספג בבצק. מורחים 2/3 מכמות קרם השוקולד ומגלגלים לרוחב היריעה ולא לאורכה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מורחים על פני הרולדה את יתרת קרם השוקולד הלבן. מפזרים את רבעי תותים ומצננים.
רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 1 מתוך 13

מניחים את קוביות השוקולד בסיר קטן, מוסיפים 3 כפות חלב ומביאים לרתיחה.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 2 מתוך 13

מורידים את הסיר מהכיריים, ומערבבים עד שקוביות השוקולד נמסות ומתקבל מרקם חלק ואחיד. מניחים לצינון.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 3 מתוך 13

מוסיפים לקערת המיקסר את תוכן השקית האינסטנט פודינג. יוצקים את השמנת המתוקה, כוס חלב ואת השוקולד הלבן המומס. מקציפים במיקסר, עד קבלת קרם חזק ויציב. מעבירים לקערית.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 4 מתוך 13

מניחים את התותים בסיר קטן. מוסיפים סוכר, מיץ לימון ומים ומבשלים על להבה בינונית, עד להתרככות התותים. מורידים את הסיר מהכיריים.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 5 מתוך 13

טוחנים את התותים המבושלים עם מעבד מזון ידני.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 6 מתוך 13

מקציפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורט מלח, במשך כ-8 דקות.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 7 מתוך 13

יוצקים לתערובת הביצים את השמן.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 8 מתוך 13

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומקפלים, עד שמתקבל בצק נוזלי חלק וללא גושים.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 9 מתוך 13

יוצקים את בלילת הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ויוצרים שכבה אחידה.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 10 מתוך 13

מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים במשך כ-7 דקות.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 11 מתוך 13

מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט, והופכים את העוגה על נייר אפייה נוסף. מקלפים את נייר האפייה המשומש מגב הרולדה.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 12 מתוך 13

מורחים את פני הרולדה ברוטב התותים, עד שהרוטב נספג בבצק. מורחים 2/3 מכמות קרם השוקולד ומגלגלים לרוחב היריעה ולא לאורכה.

רולדה של שוקולד לבן ותותים

שלב 13 מתוך 13

מורחים על פני הרולדה את יתרת קרם השוקולד הלבן. מפזרים את רבעי תותים ומצננים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדה קלה ומעולה

    רולדה קלה ומעולה

    35 דקות בינוני
  • רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    90 דקות בינוני
  • רולדה תמרים

    רולדה תמרים

    45 דקות קל
  • רולדה שוקולד או וניל

    רולדה שוקולד או וניל

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים