דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רטטוי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רטטוי

רטטוי

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: תמי
תוספת מהירה, טבעונית, קלאסית ונפלאה של בריאות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
1 
פלפל אדום גדול, חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
1 
פלפל צהוב גדול, חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
1 
פנים של חציל בינוני, חתוך לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
2 
קישוא בינוניים (רצוי זוקיני), חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
4  שיני
שום קלופות וקצוצות
0.5  קילוגרם
עגבנייה רצוי מסוג תמר, חתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ
3  כפות
שמן זית
2  כפיות
מלח
0.5  כפית
פלפל גרוס
3  ענפי
תימין
15  עלים
בזיליקום שטופים ויבשים - לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את הסיר במשך דקה על להבה בינונית-גדולה. מוסיפים כף מהשמן ואת קוביות הבצל ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-4 דק', עד שהבצל מזהיב מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את רצועות הפלפלים ועוד כף מהשמן, ומטגנים כ-4 דק', עד ששולי רצועות הפלפלים משחימים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות החצילים וכף השמן שנותרה, ומטגנים, תוך ערבוב עדין של 3-4 דק', עד שקוביות החצילים מאבדות מעט מנפחן, ומשנות את צבען.
  • שלב 4

    15 דקות
    מוסיפים את הקישואים, השום, העגבניות, המלח, הפלפל והטימין, ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין נגיסים ושומרים על צורתם. מערבבים בעדינות פעמיים במהלך הבישול.
  • שלב 5

    0 דקות
    הגשה: אם רוצים, חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות, ומערבבים עם הרטטוי. מגישים. בתיאבון!
רטטוי

שלב 1 מתוך 5

מחממים את הסיר במשך דקה על להבה בינונית-גדולה. מוסיפים כף מהשמן ואת קוביות הבצל ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-4 דק', עד שהבצל מזהיב מעט.

רטטוי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את רצועות הפלפלים ועוד כף מהשמן, ומטגנים כ-4 דק', עד ששולי רצועות הפלפלים משחימים.

רטטוי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את קוביות החצילים וכף השמן שנותרה, ומטגנים, תוך ערבוב עדין של 3-4 דק', עד שקוביות החצילים מאבדות מעט מנפחן, ומשנות את צבען.

רטטוי

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הקישואים, השום, העגבניות, המלח, הפלפל והטימין, ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין נגיסים ושומרים על צורתם. מערבבים בעדינות פעמיים במהלך הבישול.

רטטוי

שלב 5 מתוך 5

הגשה: אם רוצים, חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות, ומערבבים עם הרטטוי. מגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה קצרה עם רטטוי

    פסטה קצרה עם רטטוי

    60 דקות בינוני
  • רטטוי קלאסי

    רטטוי קלאסי

    10 דקות קל
  • פסטה שיבולים ברטטוי

    פסטה שיבולים ברטטוי

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים