ממיסים את השוקולד ושופכים מחצית ממנו לתבנית מתאימה.
שלב 2
5 דקות
מכניסים למקרר להתקשות.
שלב 3
5 דקות
מכניסים לקערה את השמנת, אבקת הסוכר והקפה ומקציפים לקרם יציב.
מזלפים את הקרם לתבנית מעל השוקולד.
שלב 4
5 דקות
טובלים פתיבר באספרסו ומניחים מעל הקרם. לוחצים מעט כדי להטביע את הפתיבר בקרם.
שופכים מעל את יתרת השוקולד המומס לכיסוי, מיישרים ומכניסים למקרר להתייצבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0