דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

(9)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מעיין שטרודל
הכוכב הלוהט של המטבח בגרסה הפריכה והשחומה. עם מטבלים משגעים שמקפיצים טעמים

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוחי אדמה
0.25  כוס
שמן זית
3  כפות
מיונז בסגנון צרפתי
1  כפית
שום
1  כפית
תבלין עוף
6  כפות
מיונז בסגנון צרפתי (להגשה)
6  כפות
מטבל איולי ספייסי (להגשה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    חוצים את תפוחי האדמה, ובכל חצי חורצים עם סכין בצורת שתי וערב.
  • שלב 2

    2 דקות
    בקערה מערבבים - שמן זית, מיונז, שום כתוש וגריל עוף.
  • שלב 3

    2 דקות
    מורחים בתבנית את התערובת ומניחים את תפוחי האדמה עם החריצים כלפי מטה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מורחים את תפוחי האדמה גם על הצד העליון (עם הקליפה) ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  • שלב 5

    15 דקות
    הופכים ואופים כ- 15 דקות נוספות.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגישים עם מיונז צרפתי וספייסי איולי.
תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 1 מתוך 6

חוצים את תפוחי האדמה, ובכל חצי חורצים עם סכין בצורת שתי וערב.

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 2 מתוך 6

בקערה מערבבים - שמן זית, מיונז, שום כתוש וגריל עוף.

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 3 מתוך 6

מורחים בתבנית את התערובת ומניחים את תפוחי האדמה עם החריצים כלפי מטה.

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 4 מתוך 6

מורחים את תפוחי האדמה גם על הצד העליון (עם הקליפה) ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 5 מתוך 6

הופכים ואופים כ- 15 דקות נוספות.

תפוחי אדמה לוהטים עם מטבלים

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם מיונז צרפתי וספייסי איולי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • שיא
  • חטיף
  • אפייה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • תפוחי אדמה
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים