מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.
שלב 2
25 דקות
הכנת הדג בתנור: מניחים את פרוסות הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בדג פורל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על תבנית ומכסים ברוטב. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות. אפשר להשאיר את התבנית בתנור עד להגשה.
שלב 3
0 דקות
הכנת הדג בסיר בישול: מבשלים את הרוטב. מניחים את פרוסות הדגים על הרוטב במחבת או בסיר שטוח למשך כ-20 עד 25 דקות.
שלב 4
0 דקות
להגשה: מניחים את פרוסות הדג על צלחת, ואפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.
שלב 2
מתוך
4
הכנת הדג בתנור: מניחים את פרוסות הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בדג פורל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על תבנית ומכסים ברוטב. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות. אפשר להשאיר את התבנית בתנור עד להגשה.
שלב 3
מתוך
4
הכנת הדג בסיר בישול: מבשלים את הרוטב. מניחים את פרוסות הדגים על הרוטב במחבת או בסיר שטוח למשך כ-20 עד 25 דקות.
שלב 4
מתוך
4
להגשה: מניחים את פרוסות הדג על צלחת, ואפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0