דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סלמון ברוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סלמון ברוטב אדום

דג סלמון ברוטב אדום

(0)
65 דקות
קל
מתכונאי/ת: יהודית
פילה סלמון אפוי בתנור עם ירקות, ברוטב פיקנטי ונהדר. מומלץ בחום להגיש עם חלה טרייה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
פילה סלמון
1 
פלפל אדום פרוסה לרצועות
2 
עגבנייה חתוכות לקוביות
8  שיני
שום קצוצות גס
1  זר
כוסברה קצוץ דק
1 
פלפל ירוק חתוך לשניים
1 
לימון סחוט למיץ
1  כפית
מלח
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
1  כפית
כורכום
5  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הגמבה, העגבניות, השום והכוסברה ומסדרים בתבנית מחצית מהכמות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הדגים מעל, ושמים מעליהם את המלח הגס ואת מיץ הלימון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעל הדגים מסדרים את שאר הירקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכל.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכסים את התבנית עם נייר כסף, ואופים בחום 180 למשך 30 דקות.
  • שלב 6

    15 דקות
    מסירים את נייר הכסף ואופים כ-15 דקות נוספות. בתיאבון!
דג סלמון ברוטב אדום

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את הגמבה, העגבניות, השום והכוסברה ומסדרים בתבנית מחצית מהכמות.

דג סלמון ברוטב אדום

שלב 2 מתוך 6

מניחים את הדגים מעל, ושמים מעליהם את המלח הגס ואת מיץ הלימון.

דג סלמון ברוטב אדום

שלב 3 מתוך 6

מעל הדגים מסדרים את שאר הירקות.

דג סלמון ברוטב אדום

שלב 4 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכל.

דג סלמון ברוטב אדום

שלב 5 מתוך 6

מכסים את התבנית עם נייר כסף, ואופים בחום 180 למשך 30 דקות.

דג סלמון ברוטב אדום

שלב 6 מתוך 6

מסירים את נייר הכסף ואופים כ-15 דקות נוספות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים