דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אגרול אפוי עם רוטב טריאקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כמו סיגר, אבל לא. כמו בלינצ'ס, אבל ממש לא. מה זה? אגרול סיני מבצק שאנחנו אוהבים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
לקט ירקות להקפצה קפוא (קפוא או טרי)
1  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  חבילה
בצק עלים או בצק לסיגרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקפיצים את לקט הירקות עם רוטב הטריאקי במשך מספר דקות. אם הירקות קפואים, חשוב שיפשירו היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    נוטלים עלה בלינצ'ס, מניחים במרכזו כף גדושה מהירקות המוקפצים, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לחבילה הדוקה. מניחים בתבנית משומנת חסינת חום. חוזרים על הפעולה עם כל שאר עלי הבלינצ'ס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את חבילות הבלינצ'ס במעט שמן, ומכניסים לתנור לרבע שעה של אפייה, עד שפני המאפים מזהיבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם רוטב טריאקי בצד. בתיאבון!
אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

שלב 1 מתוך 5

מקפיצים את לקט הירקות עם רוטב הטריאקי במשך מספר דקות. אם הירקות קפואים, חשוב שיפשירו היטב.

אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

שלב 2 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

שלב 3 מתוך 5

נוטלים עלה בלינצ'ס, מניחים במרכזו כף גדושה מהירקות המוקפצים, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לחבילה הדוקה. מניחים בתבנית משומנת חסינת חום. חוזרים על הפעולה עם כל שאר עלי הבלינצ'ס.

אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

שלב 4 מתוך 5

מורחים את חבילות הבלינצ'ס במעט שמן, ומכניסים לתנור לרבע שעה של אפייה, עד שפני המאפים מזהיבים.

אגרול אפוי עם רוטב טריאקי

שלב 5 מתוך 5

מומלץ להגיש עם רוטב טריאקי בצד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    30 דקות קל
  • אגרול מדפי אורז וירקות

    אגרול מדפי אורז וירקות

    30 דקות בינוני
  • אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    60 דקות בינוני
  • אגרול עם ירקות של אתוש

    אגרול עם ירקות של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים