לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים במחבת כף שמן, בצל וחזה עוף ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים יחד כ-4 דקות.
מוסיפים את הרוטב למוקפץ, מערבבים כ-3 דקות ומסירים מהאש לצינון.
פורסים עלה פילו מקפלים לחצי ומשמנים מעט מניחים ממלית המוקפץ ומגלגלים לאגרול מהודק.
חוזרים על הפעולה עם שאר העלים והמלית.
מברישים את האגרולים במעט שמן.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה.
מגישים וטובלים ברוטב סויה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0