מחממים במחבת 3 כפות שמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחבת את השמן הנותר והירקות, ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהם נעשים שקופים. מחזירים את הבשר למחבת ומתבלים במעט מלח.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בכוס את מרק התיבול עם המים החמים, מוסיפים לכוס את רוטב הסויה והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים למחבת, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים. טועמים, ואם יש צורך משפרים תיבול.
שלב 4
0 דקות
פורסים עלה סיגר על משטח עבודה, שמים בקצה העלה מעט מהמלית ומקפלים פעם אחת. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים במהודק עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה. ובאותו אופן, מכינים את שאר העלים.
שלב 5
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את האגרולים עד שיזהיבו, ומניחים על נייר סופג. מגישים חם ברוטב סויה, דבש וג'ינג'ר.
שלב 6
0 דקות
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים במחבת 3 כפות שמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים למחבת את השמן הנותר והירקות, ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהם נעשים שקופים. מחזירים את הבשר למחבת ומתבלים במעט מלח.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים בכוס את מרק התיבול עם המים החמים, מוסיפים לכוס את רוטב הסויה והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים למחבת, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים. טועמים, ואם יש צורך משפרים תיבול.
שלב 4
מתוך
6
פורסים עלה סיגר על משטח עבודה, שמים בקצה העלה מעט מהמלית ומקפלים פעם אחת. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים במהודק עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה. ובאותו אופן, מכינים את שאר העלים.
שלב 5
מתוך
6
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את האגרולים עד שיזהיבו, ומניחים על נייר סופג. מגישים חם ברוטב סויה, דבש וג'ינג'ר.
שלב 6
מתוך
6
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0