דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אגרול ממולא בירקות מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אגרול ממולא בירקות מוקפצים

אגרול ממולא בירקות מוקפצים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קטי
מכינים בקלי קלות במולטי שף. לגיוון כל ארוחה או כמנת פתיחה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים דקים
1.5  כוסות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
0.33  כוס
דבש
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
  לפי הטעם
פלפל שחור
  לפי הטעם
פלפל ירוק חתוכים לאורך
0.5 
כרוב חתוך לאורך
5 
גזר חתוכים לחצי ולאורך
4 
זוקיני חתוכים לאורך ולחצי
1  כף
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את כל הירקות מכניסים לסיר מולטי שף לריכוך. ראשית מכניסים את הגזר, בסוף את הכרוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר כרבע שעה יש להוסיף מרק עוף, פלפל, מערבבים ומוסיפים את הסויה והדבש. משאירים על חום בינוני כעשר דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרפדים את העלים, לוקחים עלה פרוס ובחלקו התחתון המרכזי מניחים כף של הירקות סוגרים משני הצדדים את העלה ומגלגלים לעלה סגור ויפה.
  • שלב 4

    2 דקות
    מטגנים במעט שמן כ 2 דקות כל צד עד להשחמה חלקית.
אגרול ממולא בירקות מוקפצים

שלב 1 מתוך 4

את כל הירקות מכניסים לסיר מולטי שף לריכוך. ראשית מכניסים את הגזר, בסוף את הכרוב.

אגרול ממולא בירקות מוקפצים

שלב 2 מתוך 4

לאחר כרבע שעה יש להוסיף מרק עוף, פלפל, מערבבים ומוסיפים את הסויה והדבש. משאירים על חום בינוני כעשר דקות נוספות.

אגרול ממולא בירקות מוקפצים

שלב 3 מתוך 4

מרפדים את העלים, לוקחים עלה פרוס ובחלקו התחתון המרכזי מניחים כף של הירקות סוגרים משני הצדדים את העלה ומגלגלים לעלה סגור ויפה.

אגרול ממולא בירקות מוקפצים

שלב 4 מתוך 4

מטגנים במעט שמן כ 2 דקות כל צד עד להשחמה חלקית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מאכלי עדות
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכוני מוקפצים צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    30 דקות קל
  • אגרול במילוי אורז ורצועות חזה עוף

    אגרול במילוי אורז ורצועות חזה עוף

    40 דקות מאתגר
  • אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • השפים שלנו