דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אגרול עם ירקות של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אגרול עם ירקות של אתוש

אגרול עם ירקות של אתוש

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
מכינים אגרול בדיוק כמו במסעדות, מדפי סיגר וירקות בתיבול אסיאתי

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
20 
בצק פילו
0.25  ראש
כרוב חתוך לרצועות
1 
גזר מגורר לרצועות
1 
פלפל אדום חתוכה לרצועות דקות
3 
בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות
0.33  כוס
נבטי סויה עבים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים למחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגמבות ואת הכרוב ומטגנים 2 דק', מוסיפים את הגזר, הנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים רוטב סויה ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממלאים עלים לאגרול: פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז העלה כף גדושה מילוי, מקפלים את הקצוות האנכיים ומגלגלים תוך הידוק. מורחים את הקצוות בביצה טרופה וסוגרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
  • שלב 5

    0 דקות
    להגשה: מכינים צלוחיות עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב סויה עם שום דבש וג'ינג'ר.
אגרול עם ירקות של אתוש

שלב 1 מתוך 5

יוצקים למחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגמבות ואת הכרוב ומטגנים 2 דק', מוסיפים את הגזר, הנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות.

אגרול עם ירקות של אתוש

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים רוטב סויה ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב.

אגרול עם ירקות של אתוש

שלב 3 מתוך 5

ממלאים עלים לאגרול: פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז העלה כף גדושה מילוי, מקפלים את הקצוות האנכיים ומגלגלים תוך הידוק. מורחים את הקצוות בביצה טרופה וסוגרים.

אגרול עם ירקות של אתוש

שלב 4 מתוך 5

מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.

אגרול עם ירקות של אתוש

שלב 5 מתוך 5

להגשה: מכינים צלוחיות עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב סויה עם שום דבש וג'ינג'ר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    30 דקות קל
  • אגרול מדפי אורז וירקות

    אגרול מדפי אורז וירקות

    30 דקות בינוני
  • אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    אגרול ממולא בירקות מוקפצים

    60 דקות בינוני
  • אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה

    אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים