דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו

אוסובוקו

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל בשר עשיר ומלא טעמים ודברים טובים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
גזר
1  ראש
סלרי
2 
בצל קצוצים
2  כפות
שמן קנולה
6  פרוסות
אוסובוקו עגל חלב (עם "עצם עין")
1  חבילה
עגבנייה כתושות (420 גרם)
3  כפות
רסק עגבניות
1.25  כוסות
יין לבן
1  עלה
עלה דפנה
1  שן
שום כתושה
1  כף
תימין
1  כף
בזיליקום טרי קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
3  רצועות
גרידת לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הירקות ופורסים לפרוסות. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הירקות עד לריכוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומשחימים את פרוסות הבשר משני הצדדים. מעבירים את הבשר לסיר הירקות. מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק העגבניות, היין, עלה הדפנה, השום והתבלינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, בסיר מכוסה כשעה וחצי, או עד אשר הבשר התרכך. מערבבים מדי פעם ומדללים את הרוטב במעט מים, אם יש צורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    סמוך לשעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ורצועות של קליפות לימון.
אוסובוקו

שלב 1 מתוך 4

קולפים את הירקות ופורסים לפרוסות. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הירקות עד לריכוך.

אוסובוקו

שלב 2 מתוך 4

מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומשחימים את פרוסות הבשר משני הצדדים. מעבירים את הבשר לסיר הירקות. מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק העגבניות, היין, עלה הדפנה, השום והתבלינים.

אוסובוקו

שלב 3 מתוך 4

מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, בסיר מכוסה כשעה וחצי, או עד אשר הבשר התרכך. מערבבים מדי פעם ומדללים את הרוטב במעט מים, אם יש צורך.

אוסובוקו

שלב 4 מתוך 4

סמוך לשעת ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ורצועות של קליפות לימון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים