דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

(0)
240 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנות טלה אישיות סופר מושקעות ומפנקות שנאפות לאט בתנור. שלמות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8  נתחי
אוסובוקו טלה
1  כוס
שמן זית
0.33  כוס
סירופ מייפל
1  עלה
רוזמרין
2  עלים
מרווה
1  כף
מלח
1  כף
פלפל
2 
כרישה גדולות, על אחת פרוסה ל-8
2 
גזר גדולים פרוסים כנ"ל
16  שיני
שום שלמות (לא קלופות)
1 
שורש סלרי קלוף וחתוך ל-8 נתחים
16 
שזיף מיובש
16 
משמש מיובש
16 
דבלים
1  כוס
חמוציות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים במעבד מזון עם להב פלדה את השמן, המייפל, עשבי התיבול, מלח ופלפל. מעבדים לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרכיבים כל מנת אוסובוקו אישית כך: מניחים יריעת נייר אלומיניום באורך 60 ס"מ על השיש, ומניחים יריעה זהה נוספת עליה בניצב לה, כך שהן יוצרות צורת +. מניחים במרכז ה-+ שמינים מהירקות והפירות היבשים (כלומר 2 פרוסות כרישה, 2 פרוסות גזר, 2 שיני שום, נתח שורש, 2 שזיפים, 2 משמשים, 2 דבלים ובערך כף חמוציות). על הערימה שנוצרה מניחים נתח אוסובוקו עם העצם כלפי מעלה. יוצקים 3-4 כפות מתערובת השמן על הנתח מכל הצדדים (השמן יזלוג אל הערימה שתחתיו וזה בסדר).
  • שלב 3

    0 דקות
    אוספים את נייר האלומיניום לפי מעלה ומהדקים מעל השפיץ של העצם כך שכל הירקות, הפירות והנתח עצמו סגורים בתוך שקיק אטום מנייר אלומיניום. חשוב שהשקיק יהיה אטום כי הוא יהווה מעין תנור אדים קטן שבו ייאפה כל נתח בנפרד. אם נראה שגודל יריעת הנייר לא הספיק, ניתן "להטליא" ביריעה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את כל הנתחים העטופים (שנראים עכשיו כמו נשיקות שוקולד של חברת הרשיס) בתבנית התנור חלק רחב למטה ועצמות פונות כלפי מעלה. אופים בחום של 180 מעלות שלוש שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים שקיק אפוי עם נייר האלומיניום (על צלחת) כמנה אישית. כל סועד פותח את מנתו בעצמו. התוספת כבר בפנים.
אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

שלב 1 מתוך 5

שמים במעבד מזון עם להב פלדה את השמן, המייפל, עשבי התיבול, מלח ופלפל. מעבדים לתערובת אחידה.

אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

שלב 2 מתוך 5

מרכיבים כל מנת אוסובוקו אישית כך: מניחים יריעת נייר אלומיניום באורך 60 ס"מ על השיש, ומניחים יריעה זהה נוספת עליה בניצב לה, כך שהן יוצרות צורת +. מניחים במרכז ה-+ שמינים מהירקות והפירות היבשים (כלומר 2 פרוסות כרישה, 2 פרוסות גזר, 2 שיני שום, נתח שורש, 2 שזיפים, 2 משמשים, 2 דבלים ובערך כף חמוציות). על הערימה שנוצרה מניחים נתח אוסובוקו עם העצם כלפי מעלה. יוצקים 3-4 כפות מתערובת השמן על הנתח מכל הצדדים (השמן יזלוג אל הערימה שתחתיו וזה בסדר).

אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

שלב 3 מתוך 5

אוספים את נייר האלומיניום לפי מעלה ומהדקים מעל השפיץ של העצם כך שכל הירקות, הפירות והנתח עצמו סגורים בתוך שקיק אטום מנייר אלומיניום. חשוב שהשקיק יהיה אטום כי הוא יהווה מעין תנור אדים קטן שבו ייאפה כל נתח בנפרד. אם נראה שגודל יריעת הנייר לא הספיק, ניתן "להטליא" ביריעה נוספת.

אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

שלב 4 מתוך 5

מניחים את כל הנתחים העטופים (שנראים עכשיו כמו נשיקות שוקולד של חברת הרשיס) בתבנית התנור חלק רחב למטה ועצמות פונות כלפי מעלה. אופים בחום של 180 מעלות שלוש שעות.

אוסובוקו טלה אפוי עם פירות יבשים

שלב 5 מתוך 5

מגישים שקיק אפוי עם נייר האלומיניום (על צלחת) כמנה אישית. כל סועד פותח את מנתו בעצמו. התוספת כבר בפנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים