המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מייבשים את הבשר היטב בעזרת מגבת נייר וחורצים בחלקו החיצוני חתכים במרחק של 5 ס"מ אחד מהשני.
מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בעדינות.
מחממים מחבת או סיר עם תחתית עבה במעט שמן זית ומטגנים את הבשר משני צדדיו, מעבירים את הבשר לצלחת נפרדת.
באותו סיר מטגנים את הבצל, הגזרים, השורשים והשום עד לגוון זהוב.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גדולה עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים בתימין, עלי דפנה, רוטב בסיס ומוסיפים ציר או מים. מביאים לרתיחה מחודשת.
מסדרים את הבשר בתבנית תנור, מסדרים מעל את הירקות עם הנוזלים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומבשלים 180 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0