דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו עגל עם ירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

(0)
160 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מושקע ומנחם עם טעמים עשירים ועמוקים שיחמם את הלב ביום חורפי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן צמחי
4  פרוסות
אוסובוקו בקר בערך 350-400 גרם עם העצם
1 
כרישה פרוסה לטבעות
5  שיני
שום קלופות
1 
בצל חתוך לקוביות
2 
גזר חתוכים לעיגולים
4  גבעולים
תימין
0.5  בקבוק
יין אדום
1  כף
ציר בקר
1  כוס
עגבנייה חצויות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חורצים את האוסובוקו משני צדי הבשר למניעת התקפלות הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים סיר כבד ורחב שיכול להכיל את נתחי הבקר בשכבה אחת, אם אין כזה משחימים אותם בשתי נגלות עם השמן על להבה גבוהה.
  • שלב 3

    0 דקות
    צורבים את הבשר היטב, בערך 3 דק' מכל צד, עד לקבלת גוון חום זהוב נאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבשר, מוסיפים פנימה את שאר הירקות מלבד עגבניות השרי והטימין ומטגנים על להבה בינונית 10 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים את היין, הציר ומים עד כדי כיסוי. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כשעתיים, או עד שהבשר נימוח. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עוד 15 דק'. טועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים, ביחד עם פירה.
אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 1 מתוך 6

חורצים את האוסובוקו משני צדי הבשר למניעת התקפלות הבשר.

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 2 מתוך 6

מחממים סיר כבד ורחב שיכול להכיל את נתחי הבקר בשכבה אחת, אם אין כזה משחימים אותם בשתי נגלות עם השמן על להבה גבוהה.

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 3 מתוך 6

צורבים את הבשר היטב, בערך 3 דק' מכל צד, עד לקבלת גוון חום זהוב נאה.

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 4 מתוך 6

מוציאים את הבשר, מוסיפים פנימה את שאר הירקות מלבד עגבניות השרי והטימין ומטגנים על להבה בינונית 10 דק'.

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 5 מתוך 6

מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים את היין, הציר ומים עד כדי כיסוי. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כשעתיים, או עד שהבשר נימוח. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול.

אוסובוקו עגל עם ירקות שורש

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עוד 15 דק'. טועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים, ביחד עם פירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אוסובוקו

    אוסובוקו

    240 דקות מאתגר
  • אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

    אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

    אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

    170 דקות בינוני
  • אוסובוקו צוואר בקר או טלה

    אוסובוקו צוואר בקר או טלה

    150 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים