-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור אפייה ל-150 מעלות.
-
שלב 2
0 דקות
חורצים את האוסובוקו משני צדי הפרוסות (למניעת התקפלות הבשר). צריך לדקור את הבשר שמסביב לעצם בכמה מקומות, אחרת רקמות החיבור גורמות לו להתעקל.
-
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב מעל להבה גבוהה.
-
שלב 4
3 דקות
מטגנים את פרוסות הבשר 3 דקות מכל צד לקבלת גוון זהוב- חום.
-
שלב 5
5 דקות
מוציאים את הבשר מהסיר, מוסיפים לסיר כרישה, גזר ובצל שאלוט. מתבלים במלח ובפלפל ומזהיבים 5 דקות תוך ערבוב.
-
שלב 6
0 דקות
יוצקים יין ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף התחתית, מוסיפים רוטב בסיס ומערבבים.
-
שלב 7
0 דקות
מחזירים את פרוסות הבשר לסיר. מכסים היטב ומביאים לרתיחה ל-5 דק'.
-
שלב 8
150 דקות
מכסים מעבירים לתנור, ואופים 150 דקות עד שהבשר רך מאוד והנוזל הופך לרוטב.
-
שלב 9
0 דקות
מגישים עם אורז לאוכלי קטניות, או פירה.
כתוב ביקורת