דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הבישול הארוך שמוציא טעמים נפלאים: פרוסות אוסובוקו עם כרישה, בצלי שאלוט וגזר ברוטב יין עשיר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
אוסובוקו עגל חלב
0.25  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
1 
גזר גדול פרוס
2  גבעולים
כרישה פרוסים
12 
בצלי שאלוט פרוסים דק מקולפים
0.5  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
1  בקבוק
יין לבן
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור אפייה ל-150 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    חורצים את האוסובוקו משני צדי הפרוסות (למניעת התקפלות הבשר). צריך לדקור את הבשר שמסביב לעצם בכמה מקומות, אחרת רקמות החיבור גורמות לו להתעקל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב מעל להבה גבוהה.
  • שלב 4

    3 דקות
    מטגנים את פרוסות הבשר 3 דקות מכל צד לקבלת גוון זהוב- חום.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוציאים את הבשר מהסיר, מוסיפים לסיר כרישה, גזר ובצל שאלוט. מתבלים במלח ובפלפל ומזהיבים 5 דקות תוך ערבוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים יין ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף התחתית, מוסיפים רוטב בסיס ומערבבים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחזירים את פרוסות הבשר לסיר. מכסים היטב ומביאים לרתיחה ל-5 דק'.
  • שלב 8

    150 דקות
    מכסים מעבירים לתנור, ואופים 150 דקות עד שהבשר רך מאוד והנוזל הופך לרוטב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים עם אורז לאוכלי קטניות, או פירה.
אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 1 מתוך 9

מחממים תנור אפייה ל-150 מעלות.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 2 מתוך 9

חורצים את האוסובוקו משני צדי הפרוסות (למניעת התקפלות הבשר). צריך לדקור את הבשר שמסביב לעצם בכמה מקומות, אחרת רקמות החיבור גורמות לו להתעקל.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 3 מתוך 9

מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב מעל להבה גבוהה.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 4 מתוך 9

מטגנים את פרוסות הבשר 3 דקות מכל צד לקבלת גוון זהוב- חום.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 5 מתוך 9

מוציאים את הבשר מהסיר, מוסיפים לסיר כרישה, גזר ובצל שאלוט. מתבלים במלח ובפלפל ומזהיבים 5 דקות תוך ערבוב.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 6 מתוך 9

יוצקים יין ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף התחתית, מוסיפים רוטב בסיס ומערבבים.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 7 מתוך 9

מחזירים את פרוסות הבשר לסיר. מכסים היטב ומביאים לרתיחה ל-5 דק'.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 8 מתוך 9

מכסים מעבירים לתנור, ואופים 150 דקות עד שהבשר רך מאוד והנוזל הופך לרוטב.

אוסובוקו עם כרישה, יין ושאלוט

שלב 9 מתוך 9

מגישים עם אורז לאוכלי קטניות, או פירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים