דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מיקי שמו מגיש: כל הדרך להכנת בלינצ'ס קלאסי במילוי גבינה וצימוקים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
240  גרם
חלב (1 כוס)
2 
ביצה מידה M
210  גרם
קמח לבן (1/2 1 כוסות)
1  כף
שמן קנולה (10 גרם)
1  קורט
מלח
180  מיליליטר
מים (3/4 כוס)
1  גביע
גבינה (250 גרם)
1  גביע
גבינה 9% (250 גרם)
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
גרידת לימון
25  גרם
חמאה מומסת
50  גרם
צימוקים
1  טיפה
תמצית וניל (אבקה לבנה שניתן לרכוש בחנויות אפייה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את החביתיות (הבלינצ'ס): בקערת ערבוב טורפים את החלב, הביצים והמלח לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים את הקמח לתערובת וטורפים היטב. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים עד לתערובת אחידה וחלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את התערובת כך שתהיה ללא גושים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים מחבת עם כף שמן ובעזרת נייר סופג דואגים למרוח את השמן בשכבה דקה על כל המחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת מצקת קטנה מוזגים מהתערובת שסיננו ומטגנים כ-3 דק' בצד אחד והופכים לעוד דקה, מוציאים לצלחת ומניחים את הבלינצ'ס אחד על גבי השני.
  • שלב 6

    0 דקות
    הערה: מדי טיגון כמה עלי בלינצ'ס יש להוסיף שוב מעט שמן למחבת, ולמרוח אותו בעזרת נייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את המלית: מערבבים את 2 סוגי הגבינות עם הסוכר, קליפת הלימון המגוררת, והוונילין- עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החמאה המומסת ולבסוף את הצימוקים ומערבבים לפיזורם בתערובת.
  • שלב 8

    0 דקות
    ממלאים את הבלינצ’ס: מניחים כף מלית גבינה במרכז כל עלה. מקפלים את עלה הבלינצ'ה משני צצדיו (כ-2 ס"מ פנימה), מעט מעל המלית, ומגלגלים לאורך. נוצרים בלינצ'ס ממולאים באורך 8 ס"מ ובקוטר עד 3 ס"מ. ממשיכים ומכינים כך את כולם.
  • שלב 9

    0 דקות
    מטגנים את הבלינצ'יס על מחבת עם כפית חמאה כ-2 דק' מכל צד, עד להשחמה קלה. מגישים.
בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 1 מתוך 9

מכינים את החביתיות (הבלינצ'ס): בקערת ערבוב טורפים את החלב, הביצים והמלח לתערובת אחידה.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 2 מתוך 9

מנפים את הקמח לתערובת וטורפים היטב. מוסיפים את השמן והמים ומערבבים עד לתערובת אחידה וחלקה.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 3 מתוך 9

מסננים את התערובת כך שתהיה ללא גושים.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 4 מתוך 9

מחממים מחבת עם כף שמן ובעזרת נייר סופג דואגים למרוח את השמן בשכבה דקה על כל המחבת.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 5 מתוך 9

בעזרת מצקת קטנה מוזגים מהתערובת שסיננו ומטגנים כ-3 דק' בצד אחד והופכים לעוד דקה, מוציאים לצלחת ומניחים את הבלינצ'ס אחד על גבי השני.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 6 מתוך 9

הערה: מדי טיגון כמה עלי בלינצ'ס יש להוסיף שוב מעט שמן למחבת, ולמרוח אותו בעזרת נייר סופג.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 7 מתוך 9

מכינים את המלית: מערבבים את 2 סוגי הגבינות עם הסוכר, קליפת הלימון המגוררת, והוונילין- עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החמאה המומסת ולבסוף את הצימוקים ומערבבים לפיזורם בתערובת.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 8 מתוך 9

ממלאים את הבלינצ’ס: מניחים כף מלית גבינה במרכז כל עלה. מקפלים את עלה הבלינצ'ה משני צצדיו (כ-2 ס"מ פנימה), מעט מעל המלית, ומגלגלים לאורך. נוצרים בלינצ'ס ממולאים באורך 8 ס"מ ובקוטר עד 3 ס"מ. ממשיכים ומכינים כך את כולם.

בלינצ'ס גבינה וצימוקים - מיקי שמו

שלב 9 מתוך 9

מטגנים את הבלינצ'יס על מחבת עם כפית חמאה כ-2 דק' מכל צד, עד להשחמה קלה. מגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס במילוי פירה

    מאפה בלינצ'ס במילוי פירה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים