המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבלים חמאה וגבינת שמנת במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים קמח ומערבלים רק עד קבלת כדור בצק.
מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
מערבבים את חומרי המלית ריקוטה אבקת סוכר ווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרדדים לריבוע בעובי 1/2 ס"מ מחצית הבצק על שטח מקומח (מעבירים את החצי השני למקרר עד שמסיימים את החלק הראשון).
חותכים לריבועים בגודל 7*7 ס"מ, מניחים כפית ריבה במרכז הריבוע ומעל כפית ריקוטה מקפלים את קצות הריבוע באלכסון וסוגרים בהידוק.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה מעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מוציאים את הגביניות מהמקרר ואופים 15-20 דקות עד הזהבה.
מצננים היטב וזורים אבקת סוכר
שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 4 ימים
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0