דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גליל פירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גליל פירות יבשים

גליל פירות יבשים

(0)
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
גליל פירות יבשים שאפשר להכין ממנו 'מטבעות' של פירות יבשים, או לתת כמתנה מיוחדת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
משמש מיובש
100  גרם
דבלים (תאנים מיובשות)
100  גרם
צימוקים
50  גרם
אבקת קלופים, לא קלויים
0.5  כוס
קמח חיטה מלא
1  כפית
אבקת אפייה
0.33  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את המשמשים והתאנים ושמים בקערה, מוסיפים את הצימוקים ואת כל סוגי האגוזים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עד שכל חתיכות הפירות יתכסו בקמח ויפרדו זו מזו.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים בנפרד את הביצים ומוסיפים לשאר החומרים, מערבבים בכף עד שכל החומרים ירטבו ותיווצר עיסה גושית דביקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    פורשים נייר אפיה ומניחים עליו רבע מכמות העיסה, מגלגלים את הנייר על העיסה כך שהיא תיסגר בתוכו כמו נקניק, תוך כדי גילגול מקפלים ומהדקים את נייר האפיה משני צדדיו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הגלילים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות הופכים את הגלילים פעם אחת באמצע האפיה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר האפיה פותחים בזהירות את נייר האפיה כדיי שישתחררו האדים ו הגליל יתקשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר שיתקררו ויתגבשו חותכים למטבעות של כס"מ אחד.
  • שלב 8

    0 דקות
    ניתן לעטוף בצלופן עם רפיה.
גליל פירות יבשים

שלב 1 מתוך 8

קוצצים את המשמשים והתאנים ושמים בקערה, מוסיפים את הצימוקים ואת כל סוגי האגוזים.

גליל פירות יבשים

שלב 2 מתוך 8

מערבבים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עד שכל חתיכות הפירות יתכסו בקמח ויפרדו זו מזו.

גליל פירות יבשים

שלב 3 מתוך 8

טורפים בנפרד את הביצים ומוסיפים לשאר החומרים, מערבבים בכף עד שכל החומרים ירטבו ותיווצר עיסה גושית דביקה.

גליל פירות יבשים

שלב 4 מתוך 8

פורשים נייר אפיה ומניחים עליו רבע מכמות העיסה, מגלגלים את הנייר על העיסה כך שהיא תיסגר בתוכו כמו נקניק, תוך כדי גילגול מקפלים ומהדקים את נייר האפיה משני צדדיו.

גליל פירות יבשים

שלב 5 מתוך 8

מניחים את הגלילים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות הופכים את הגלילים פעם אחת באמצע האפיה.

גליל פירות יבשים

שלב 6 מתוך 8

לאחר האפיה פותחים בזהירות את נייר האפיה כדיי שישתחררו האדים ו הגליל יתקשה.

גליל פירות יבשים

שלב 7 מתוך 8

לאחר שיתקררו ויתגבשו חותכים למטבעות של כס"מ אחד.

גליל פירות יבשים

שלב 8 מתוך 8

ניתן לעטוף בצלופן עם רפיה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גליליות פתיבר פירות יבשים

    גליליות פתיבר פירות יבשים

    15 דקות קל
  • גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניות

    גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניות

    45 דקות בינוני
  • גלילת אגוזים נפלאה

    גלילת אגוזים נפלאה

    60 דקות בינוני
  • גליליות במילוי קרם דבש

    גליליות במילוי קרם דבש

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים