דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג אמנון עטוף בטעם נפלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג אמנון עטוף בטעם נפלא

דג אמנון עטוף בטעם נפלא

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רוויטל ממן
דג אפוי בתנור בנייר כסף בתיבול שום, שמן זית, לימון, עגבניות ועוד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
דג מושט (אמנון) ארוזים בוואקום
2 
לימון פרוסים דק
6  כפות
מיץ לימון
2 
עגבנייה פרוסות דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.75  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  זר
פטרוזיליה יבשה
6  כפות
שום כתוש
6  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים על השיש 6 ניירות כסף בצורה מרובעת. על כל נייר כסף מניחים דג כשהעור כלפי מטה (מופשר ולאחר שטיפה לפי ההוראות על האריזה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים תערובת בתוך קערה: 6 כפות שום כתוש, 6 כפות שמן זית, 6 כפות לימון סחוט ושופכים על כל דג מהרוטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים על כל דג פרוסות לימון ופרוסות עגבנייה. מפלפלים וממליחים מעט, מפזרים פפריקה ומפזרים קצת פטרוזיליה.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים את נייר הכסף, מניחים את כל הדגים בתבנית, מכניסים לתנור ואופים ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים כשהדג מוכן ומלא בנוזלים. בתיאבון
דג אמנון עטוף בטעם נפלא

שלב 1 מתוך 4

פורסים על השיש 6 ניירות כסף בצורה מרובעת. על כל נייר כסף מניחים דג כשהעור כלפי מטה (מופשר ולאחר שטיפה לפי ההוראות על האריזה).

דג אמנון עטוף בטעם נפלא

שלב 2 מתוך 4

מכינים תערובת בתוך קערה: 6 כפות שום כתוש, 6 כפות שמן זית, 6 כפות לימון סחוט ושופכים על כל דג מהרוטב.

דג אמנון עטוף בטעם נפלא

שלב 3 מתוך 4

מניחים על כל דג פרוסות לימון ופרוסות עגבנייה. מפלפלים וממליחים מעט, מפזרים פפריקה ומפזרים קצת פטרוזיליה.

דג אמנון עטוף בטעם נפלא

שלב 4 מתוך 4

סוגרים את נייר הכסף, מניחים את כל הדגים בתבנית, מכניסים לתנור ואופים ב-180 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים כשהדג מוכן ומלא בנוזלים. בתיאבון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יניב

פשוט מעדן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים