המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים נייר כסף בשמן הזית, מניחים את פרוסת הדג על נייר הכסף, כשהעור כלפי מטה. *ניתן להכין את המנה גם עם פילה סלמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתבלים את הדג במלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומיץ לימון (לא חובה).
מקפלים את נייר הכסף כך שהדג מכוסה לגמרי (כמו קיפול מעטפה), ומכניסים לטוסטר אובן ל-20 דקות בחום בינוני. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0