דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בורי חריף לארוחת שישי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בורי חריף לארוחת שישי

דג בורי חריף לארוחת שישי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שי בן שימול
אין כמו הדג החריף של יום שישי עם השום, כוסברה והחלה שמנגבים ברוטב שנותר על הצלחת. קחו מתכון מפורט.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
דג ים חתוך לפרוסות
1  פרוסה
לימון כבוש חתוכה לרבעים
1  פרוסה
לימון חתוכה לרבעים
1  כפית
אריסה
4 
פלפל אדום חריף
5  שיני
שום
0.5  זר
כוסברה
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
כורכום
0.25  כוס
שמן קנולה אפשר להשתמש בעד 1/2 כוס שמן
0.5  כוס
מים או עד 1 כוס, לפי הצורך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים תערובת תבלינים: יוצקים לקערית, שמן, אריסה, פפריקה, כורכום ומלח, ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים במחבת כשני שליש מכמות הכוסברה, שום, פלפלים וריבועי לימון (הכבוש והרגיל).
  • שלב 3

    0 דקות
    טובלים את הדג בתערובת התבלינים ומניחים על המחבת. אם נשאר רוטב יש לפזר אותו על פרוסות הדג.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הכוסברה שנותרה על הדג, יוצקים (חצי עד 1 כוס) מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 5-7 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את המכסה ונותנים לרוטב להתאדות, הדג מוכן כעבור 15-20 דקות.
דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 1 מתוך 6

מכינים תערובת תבלינים: יוצקים לקערית, שמן, אריסה, פפריקה, כורכום ומלח, ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 2 מתוך 6

מניחים במחבת כשני שליש מכמות הכוסברה, שום, פלפלים וריבועי לימון (הכבוש והרגיל).

דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 3 מתוך 6

טובלים את הדג בתערובת התבלינים ומניחים על המחבת. אם נשאר רוטב יש לפזר אותו על פרוסות הדג.

דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 4 מתוך 6

מניחים את הכוסברה שנותרה על הדג, יוצקים (חצי עד 1 כוס) מים ומביאים לרתיחה.

דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 5 מתוך 6

מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 5-7 דקות.

דג בורי חריף לארוחת שישי

שלב 6 מתוך 6

מוציאים את המכסה ונותנים לרוטב להתאדות, הדג מוכן כעבור 15-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים