דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג במלח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג במלח

דג במלח

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: שרית פשה
גיל חובב אופה דגים במלח ומבטיח אורחים משתאים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
פילה דג ים חתוך למנות במשקל של 250 גרם שלם (או שני דגים במשקל חצי קילו כל אחד)
1  ענף
רוזמרין
1  ענף
תימין
1  כף
שמן זית
2  קילוגרם
מלח
1 
חלבון ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הדגים היטב ומייבשים במגבות נייר. יוצקים את שמן הזית לחלל שבבטנם ומכניסים פנימה את עשבי התיבול. עוטפים כל דג ברפיון בנייר אפייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את המלח והחלבון. יוצקים חצי מכמות המלח לתבנית גדולה ועמוקה ומניחים מעל את הדגים העטופים. יוצקים מעל את שארית המלח ומהדקים, כך שהדגים יהיו קבורים לגמרי במלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום מקסימלי ואופים 30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים לשולחן עם המלח ומחלצים את הדגים לעיני האורחים המשתאים.
דג במלח

שלב 1 מתוך 4

שוטפים את הדגים היטב ומייבשים במגבות נייר. יוצקים את שמן הזית לחלל שבבטנם ומכניסים פנימה את עשבי התיבול. עוטפים כל דג ברפיון בנייר אפייה.

דג במלח

שלב 2 מתוך 4

מערבבים בקערה את המלח והחלבון. יוצקים חצי מכמות המלח לתבנית גדולה ועמוקה ומניחים מעל את הדגים העטופים. יוצקים מעל את שארית המלח ומהדקים, כך שהדגים יהיו קבורים לגמרי במלח.

דג במלח

שלב 3 מתוך 4

מחממים תנור לחום מקסימלי ואופים 30 דקות.

דג במלח

שלב 4 מתוך 4

מגישים לשולחן עם המלח ומחלצים את הדגים לעיני האורחים המשתאים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    70 דקות בינוני
  • דג סלמון מבושל עם אורז

    דג סלמון מבושל עם אורז

    30 דקות בינוני
  • פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    35 דקות בינוני
  • דג מהיר טעים לפנים

    דג מהיר טעים לפנים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים