דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בנוסח סצ'ואן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בנוסח סצ'ואן

דג בנוסח סצ'ואן

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אייל טקו
מתכון מקורי לדג פיקנטי בטעמים אסייתיים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
דג ים (בורי, דניס, מוסר)
250  מיליליטר
שמן בוטנים
1  כף
קורנפלור
5  שיני
שום קצוצות
2  סנטימטר
ג'ינג'ר קלופה וקצוצה
2  כפות
סאקה
2  כפות
שימורי שעועית
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
מים
2  גבעולים
בצל ירוק קצוץ
0  לפי הטעם
צ'ילי חתוך לרצועות (לא חובה)
1  כפית
אבקת סוכר
1  כפית
שמן שומשום
0  לפי הטעם
כוסברה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הדג וחותכים חתכים אלכסוניים בבשר הדג משני צידיו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים את הדג היטב ומנערים קלות להוציא עודפי קמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים ווק היטב ויוצקים בזהירות את שמן הבוטנים לאורך צידי הווק. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את הדג, ומטגנים משני צידיו בערך כ-4 דק'. מוציאים את הדג בזהירות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים את השמן מהווק פרט לכמות של כף אחת. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומניחים בצד. מוסיפים לווק החם שום, ג'ינג'ר, יין אורז, רוטב שעועית וסויה ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל הירוק, הצ'ילי ושמן השומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים ומוסיפים את המים ואת בלילת הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומחזירים את הדג לווק.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאחר כדקה מוציאים לצלחת ויוצקים את הרוטב על הדג. מעטרים בעלי כוסברה.
דג בנוסח סצ'ואן

שלב 1 מתוך 7

מנקים את הדג וחותכים חתכים אלכסוניים בבשר הדג משני צידיו.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 2 מתוך 7

מקמחים את הדג היטב ומנערים קלות להוציא עודפי קמח.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 3 מתוך 7

מחממים ווק היטב ויוצקים בזהירות את שמן הבוטנים לאורך צידי הווק. כאשר השמן חם, מכניסים בזהירות את הדג, ומטגנים משני צידיו בערך כ-4 דק'. מוציאים את הדג בזהירות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 4 מתוך 7

שופכים את השמן מהווק פרט לכמות של כף אחת. מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומניחים בצד. מוסיפים לווק החם שום, ג'ינג'ר, יין אורז, רוטב שעועית וסויה ומערבבים.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הבצל הירוק, הצ'ילי ושמן השומשום.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 6 מתוך 7

מערבבים ומוסיפים את המים ואת בלילת הקורנפלור. מביאים לרתיחה ומחזירים את הדג לווק.

דג בנוסח סצ'ואן

שלב 7 מתוך 7

לאחר כדקה מוציאים לצלחת ויוצקים את הרוטב על הדג. מעטרים בעלי כוסברה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים