דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בס בעשבי תיבול ויין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בס בעשבי תיבול ויין

דג בס בעשבי תיבול ויין

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
דג אפוי בחמאה ועשבי תיבול, מגישים עם רוטב יין לבן. מנה מרשימה ב-10 דקות הכנה

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  פילה
דג מנוקים
75  גרם
חמאה מחולקת ל-3 מנות של 25 גרם כל אחת
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
תימין
0.5  כפית
זעתר
0.5  כפית
נענע
0.25  כוס
יין לבן
1  כף
חומץ אורז
2  גרם
זעפרן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו.
  • שלב 2

    35 דקות
    מניחים את הדגים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן ואת חומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.
דג בס בעשבי תיבול ויין

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו.

דג בס בעשבי תיבול ויין

שלב 2 מתוך 4

מניחים את הדגים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.

דג בס בעשבי תיבול ויין

שלב 3 מתוך 4

מכינים את הרוטב: קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן ואת חומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.

דג בס בעשבי תיבול ויין

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים