מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותן בשמן חם (לא רותח).
שלב 2
0 דקות
מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ'ומה ואת רסק העגבניות.
שלב 3
0 דקות
בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד שבע דקות על אש גבוהה.
שלב 5
0 דקות
סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
5
מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותן בשמן חם (לא רותח).
שלב 2
מתוך
5
מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ'ומה ואת רסק העגבניות.
שלב 3
מתוך
5
בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד שבע דקות על אש גבוהה.
שלב 5
מתוך
5
סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0