דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג ברוטב אדום חריף - חריימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג ברוטב אדום חריף - חריימה

דג ברוטב אדום חריף - חריימה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: שונטל
אין כמו דג ברוטב אדום וחריף המוגש לצד חלה טריה עם פלח לימון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג ים פרוס לנתחים
0  לפי הטעם
מלח
1  ראש
שום
0.75  כוס
שמן קנולה
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
פלפלצ'ומה מחית
3  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח
1  כפית
קימל
1  כפית
כמון טחון
0.5 
לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותן בשמן חם (לא רותח).
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ'ומה ואת רסק העגבניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד שבע דקות על אש גבוהה.
  • שלב 5

    0 דקות
    סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות.
דג ברוטב אדום חריף - חריימה

שלב 1 מתוך 5

מנקים את הדג. ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום וצורבים אותן בשמן חם (לא רותח).

דג ברוטב אדום חריף - חריימה

שלב 2 מתוך 5

מנמיכים את האש. מוסיפים את הפפריקה, הפלפלצ'ומה ואת רסק העגבניות.

דג ברוטב אדום חריף - חריימה

שלב 3 מתוך 5

בוחשים במהירות במשך מספר שניות. מוסיפים רבע כוס מים. מגבירים את האש ומערבבים ללא הפסקה למשך חצי דקה. מוסיפים עוד רבע כוס מים וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב קל.

דג ברוטב אדום חריף - חריימה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים מים עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הדג כשהמים מכסים שלושת רבעי מהדג. מוסיפים כפית מלח, קימל טחון וכמון. מבשלים עוד שבע דקות על אש גבוהה.

דג ברוטב אדום חריף - חריימה

שלב 5 מתוך 5

סוחטים מעל מיץ מחצי לימון ומנמיכים את האש למשך שבע דקות נוספות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים