דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג ברוטב חריימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג ברוטב חריימה

דג ברוטב חריימה

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: גליה בכמן
תבשיל דג מסורתי וטעים שאין כמו החריפות המרעננת שלו, כדי להנות מארוחה כמו שצריך.

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
ברבוניות
0.5  קילוגרם
דג ים
1  פחית
רסק עגבניות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.25 
מיץ לימון
2  כוסות
מים
2 
פלפל ירוק
4  שיני
שום
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כפית
כמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמליח את הדג ולהוסיף לימון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן את השום עם 1/2 כוס שמן ולהוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה ולערבב.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף מים ולערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף 2 כפות גדושות של פפריקה, 2 פלפלים חריפים חתוכים, כפית כמון וחצי כפית מלח, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשטוף את הדגים היטב, להוסיף לרוטב ולבשל על אש נמוכה. כאשר הדג מוכן יש להוסיף מיץ לימון.
  • שלב 6

    0 דקות
    טיפ: מומלץ שהרוטב יהיה בגובה הדגים ולא מעליהם כך שאם יש יותר מדי נוזלים להוציא ואם חסר להוסיף בהתאם.
דג ברוטב חריימה

שלב 1 מתוך 6

להמליח את הדג ולהוסיף לימון.

דג ברוטב חריימה

שלב 2 מתוך 6

לטגן את השום עם 1/2 כוס שמן ולהוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה ולערבב.

דג ברוטב חריימה

שלב 3 מתוך 6

להוסיף מים ולערבב.

דג ברוטב חריימה

שלב 4 מתוך 6

להוסיף 2 כפות גדושות של פפריקה, 2 פלפלים חריפים חתוכים, כפית כמון וחצי כפית מלח, לערבב ולהביא לרתיחה.

דג ברוטב חריימה

שלב 5 מתוך 6

לשטוף את הדגים היטב, להוסיף לרוטב ולבשל על אש נמוכה. כאשר הדג מוכן יש להוסיף מיץ לימון.

דג ברוטב חריימה

שלב 6 מתוך 6

טיפ: מומלץ שהרוטב יהיה בגובה הדגים ולא מעליהם כך שאם יש יותר מדי נוזלים להוציא ואם חסר להוסיף בהתאם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים