דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג טונה ברוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג טונה ברוטב אדום

דג טונה ברוטב אדום

(3)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מרים לוי
תבשיל מנחם וממכר של נתחי טונה לבנה, כוסברה, עגבניות, הרבה תבלינים וחריף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
דג טונה
0.5  זר
כוסברה קצוצה גס (בערך 2 כוסות)
1 
לימון קלוף וחתוך לפרוסות
3 
פלפל ירוק
4 
עגבנייה קלופות וחתוכות לקוביות
6  שיני
שום שלמות
0.25  כוס
שמן קנולה או חמניות
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כפית
צ'ילי גרוס גרוס
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    משרים בלימון ומלח את פרוסות הדג כ - 20 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר מתאים לדגים מחממים את השמן ומתחילים לטגן את השום עד הזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפפריקה המתוקה, השאטה, המלח ופרוסות הלימון ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות והכוסברה ומערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 20 דקות על חום נמוך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את נתחי הדג ומעל מסדרים את הפלפלים החריפים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את אבקת התיבול וסוגרים את מכסה הסיר לבישול על חום נמוך למשך 25 דקות.
דג טונה ברוטב אדום

שלב 1 מתוך 6

משרים בלימון ומלח את פרוסות הדג כ - 20 דקות.

דג טונה ברוטב אדום

שלב 2 מתוך 6

בסיר מתאים לדגים מחממים את השמן ומתחילים לטגן את השום עד הזהבה.

דג טונה ברוטב אדום

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפפריקה המתוקה, השאטה, המלח ופרוסות הלימון ומערבבים.

דג טונה ברוטב אדום

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את העגבניות והכוסברה ומערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 20 דקות על חום נמוך.

דג טונה ברוטב אדום

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את נתחי הדג ומעל מסדרים את הפלפלים החריפים.

דג טונה ברוטב אדום

שלב 6 מתוך 6

מפזרים את אבקת התיבול וסוגרים את מכסה הסיר לבישול על חום נמוך למשך 25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים