דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג טונה ברוטב אלג'יראי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג טונה ברוטב אלג'יראי

דג טונה ברוטב אלג'יראי

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מרים לוי
תבשיל מנחם וממכר של נתחי טונה לבנה, כוסברה, עגבניות, הרבה תבלינים וחריף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
פילה דג טונה לבנה
0.5  זר
כוסברה קצוצה גס (בערך 2 כוסות)
1 
לימון קלוף וחתוך לפרוסות
3 
פלפל ירוק חריף
4 
עגבניות שרי קלופות וחתוכות לקוביות
6  שיני
שום שלמות
0.25  כוס
שמן קנולה או חמניות
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כפית
צ'ילי גרוס גרוס
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    משרים בלימון ומלח את פרוסות הדג כ - 20 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר מתאים לדגים מחממים את השמן ומתחילים לטגן את השום עד הזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפפריקה המתוקה, השאטה, המלח ופרוסות הלימון ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות והכוסברה ומערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 20 דקות על חום נמוך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את נתחי הדג ומעל מסדרים את הפלפלים החריפים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים את אבקת התיבול וסוגרים את מכסה הסיר לבישול על חום נמוך למשך 25 דקות.
דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 1 מתוך 6

משרים בלימון ומלח את פרוסות הדג כ - 20 דקות.

דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 2 מתוך 6

בסיר מתאים לדגים מחממים את השמן ומתחילים לטגן את השום עד הזהבה.

דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפפריקה המתוקה, השאטה, המלח ופרוסות הלימון ומערבבים.

דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את העגבניות והכוסברה ומערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 20 דקות על חום נמוך.

דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את נתחי הדג ומעל מסדרים את הפלפלים החריפים.

דג טונה ברוטב אלג'יראי

שלב 6 מתוך 6

מפזרים את אבקת התיבול וסוגרים את מכסה הסיר לבישול על חום נמוך למשך 25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לפסח
  • מתכונים לחגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - פאייה דגים בסגנון אסייתי

    ארוחה בסיר אחד - פאייה דגים בסגנון אסייתי

    30 דקות קל
  • סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

    סיגר דגים מתפוצץ מטעמים

    40 דקות קל
  • לחם דגנים ביתי

    לחם דגנים ביתי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • השפים שלנו