דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג מושט בירקות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג מושט בירקות

דג מושט בירקות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיה
דג מושט שלם אפוי ברוטב פיקנטי- חריף וירקות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
דג מושט (אמנון)
3 
בצל
2 
פלפל אדום
2 
פלפל אדום חריף
3 
תפוח אדמה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.33  כוס
מים לפי הצורך
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
אריסה או סחוג, לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חורצים בדג חריצים.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הירקות לרצועות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לרוטב - חצי כוס שמן (אפשר להוסיף מעט מים), פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ואם אוהבים חריף אפשר גם לשלב אריסה או איזה סחוג. מערבבים את הכל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים בתבנית את כל הרצועות מסביב לדג ובתוך הדג. שופכים מעל הכל את הרוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאפיה מושלמת מכסים היטב עם נייר כסף את התבנית. הדג והירקות נאפים בצורה מושלמת. בחום בינוני-גבוה, כ-25 דקות.
דג מושט בירקות

שלב 1 מתוך 5

חורצים בדג חריצים.

דג מושט בירקות

שלב 2 מתוך 5

חותכים את הירקות לרצועות.

דג מושט בירקות

שלב 3 מתוך 5

לרוטב - חצי כוס שמן (אפשר להוסיף מעט מים), פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ואם אוהבים חריף אפשר גם לשלב אריסה או איזה סחוג. מערבבים את הכל.

דג מושט בירקות

שלב 4 מתוך 5

מסדרים בתבנית את כל הרצועות מסביב לדג ובתוך הדג. שופכים מעל הכל את הרוטב.

דג מושט בירקות

שלב 5 מתוך 5

לאפיה מושלמת מכסים היטב עם נייר כסף את התבנית. הדג והירקות נאפים בצורה מושלמת. בחום בינוני-גבוה, כ-25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים