מייבשים, מסירים את הראש של כל פלפל ומסירים את הזרעים. טוחנים את הפלפלים והשום במטחנת בשר לתוך קערה. את התערובת שהתקבלה אפשר לשמור בקירור. סוחטים את הלימונים לתוך כלי קטן.
שלב 3
0 דקות
מניחים בקערה 3 כפות גדושות של רסק הפלפלים, מוסיפים את מיץ הלימון ואת הכמון ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
כשהתערובת אחידה, מוסיפים את השמן בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתבלים בפטרוזיליה.
שלב 5
0 דקות
בקערה אחת מניחים ביצים טרופות, ובקערה נוספת את הקמח, אותו מתבלים במלח, פלפל וכמון.
שלב 6
0 דקות
טובלים את פילה הדג בביצה.
שלב 7
0 דקות
מרפדים בקמח ואז מחזירים שוב לביצה. מטגנים בשמן עמוק, עד שהדג מזהיב.
שלב 8
0 דקות
מגישים חם עם רוטב צרמלה ורבע לימון.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0