דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סול מטוגן בתוספת רוטב טעים במיוחד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סול מטוגן בתוספת רוטב טעים במיוחד

דג סול מטוגן בתוספת רוטב טעים במיוחד

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מעיין זכריה
דג סול במרינדה מלאה בטעמים, הגישו לצד תוספת לבחירתכם וקיבלתם ארוחה מזינה, בריאה וטעימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
דג ים טרי או קפוא
2  כפות
לימון
1  כף
מלח גס
1.5  כוסות
קמח לבן
4 
ביצה
3  כפות
מיונז
5  שיני
שום כתושות
1  כפית
חרדל
4  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
1  כפית
מלח גס
0.25  כפית
פלפל שחור
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.33  כוס
שמן זית
0.75  כוס
לימון
4  שיני
שום כתושות
0.5  כפית
מלח גס
1  חבילה
פטרוזיליה קצוצה דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להפשיר את הדגים (אם הם קפואים).
  • שלב 2

    0 דקות
    למרוח כל דג במלח ולשפוך עליו מעט מיץ לימון טרי, להשרות בקערה כ-30 דקות (זאת ע"מ לסלק את הריח הלא נעים שיש לדגים), לשטוף את הדגים היטב במים.
  • שלב 3

    5 דקות
    לערבב בקערה את כל מצרכי הציפוי-מרינדה : קמח, ביצים, מיונז, שום, חרדל, קטשופ, מלח, פלפל ופפריקה, ניתן להוסיף קמח אם המרקם דליל מדי. בשלב זה ניתן להשרות את הדגים במרינדה לכמה שעות במקרר ואז לטגן או לחלופין לטבול ומיד לטגן.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחמם מחבת גדולה עם שמן בכמות שתכסה את תחתית המחבת ועוד קצת.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטבול כל דג בציפוי-מרינדה ולטגן משני הצדדים, להפוך בעזרת מזלג.
  • שלב 6

    5 דקות
    לפני ההגשה הכינו את הרוטב: ערבבו בקערה 1/3 כוס שמן זית, 3/4 כוס מיץ לימון, 4 שיני שום כתושות וחצי כפית מלח. שפכו על כל דג מהרוטב ופזרו מעל הרבה פטרוזיליה (אפשר גם להמיר בשמיר קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    30 דקות קל
  • פילה דג בחמאה ויין לבן

    פילה דג בחמאה ויין לבן

    15 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים