דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סול עם פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סול עם פטריות

דג סול עם פטריות

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
נתחי סול ופטריות בטיגון עמוק שמכינים ממש מהר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
700  גרם
דג ים מופשרים שטופים ומיובשים
2  כפות
מיץ לימון
250  גרם
פטריות שמפיניון
0.5  כוס
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
1  שן
שום
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
2  כפות
שמן קנולה לטיגון עמוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את נתחי הדג לרצועות ברוחב של 2-3 ס"מ, יוצקים את מיץ הלימון ומשהים כ- 20 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    פטריות חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    בכלי מערבבים קמח, שום, מלח, פפריקה ופלפל.
  • שלב 4

    3 דקות
    מחממים שמן בכלי לטיגון עמוק, טובלים את רצועות הדג והפטריות בקמח המתובל, מטגנים 2-3 דקות
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים בעזרת כף מחוררת, ומניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
דג סול עם פטריות

שלב 1 מתוך 6

פורסים את נתחי הדג לרצועות ברוחב של 2-3 ס"מ, יוצקים את מיץ הלימון ומשהים כ- 20 דק'.

דג סול עם פטריות

שלב 2 מתוך 6

פטריות חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.

דג סול עם פטריות

שלב 3 מתוך 6

בכלי מערבבים קמח, שום, מלח, פפריקה ופלפל.

דג סול עם פטריות

שלב 4 מתוך 6

מחממים שמן בכלי לטיגון עמוק, טובלים את רצועות הדג והפטריות בקמח המתובל, מטגנים 2-3 דקות

דג סול עם פטריות

שלב 5 מתוך 6

מוציאים בעזרת כף מחוררת, ומניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.

דג סול עם פטריות

שלב 6 מתוך 6

מניחים על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים