דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מתכון פשוט וקל לדג אפוי בשלמותו כשבבטנו שפע עשבי תיבול עם מעט שום ולימון שמעניקים טעמים מרומזים ועדינים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
פילה דג פורל טריים ונקיים
12  שיני
שום שום
12  פרוסות
לימון עם הקליפה
6  גבעולים
פטרוזיליה
6  גבעולים
שמיר
6  גבעולים
תימין
6  גבעולים
רוזמרין
6  גבעולים
עלי טרגון
6  גבעולים
סלרי
3  כפיות
שמן זית למריחה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  כוסות
שמנת מתוקה
2  כפות
חזרת אדומה מגוררת
2  כפות
מיונז
1  כפית
חרדל
4  כפות
עירית קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חורצים בכל דג 2 חריצים מכל צד, מתבלים במלח ובפלפל שחור. מכניסים לבטנו של כל דג 2 שיני שום, 2 פרוסות לימון וגבעול אחד מכל סוג של ירק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה משומנת ומשמנים את הדג במעט שמן זית.
  • שלב 3

    20 דקות
    אופים בחום בינוני גבוה (200 מעלות) במשך כ- 15-20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מכינים רוטב: מערבבים את כל המצרכים ומצננים עד להגשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם עם רוטב שמנת וחזרת.
דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 5

חורצים בכל דג 2 חריצים מכל צד, מתבלים במלח ובפלפל שחור. מכניסים לבטנו של כל דג 2 שיני שום, 2 פרוסות לימון וגבעול אחד מכל סוג של ירק.

דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 5

מסדרים בתבנית אפייה משומנת ומשמנים את הדג במעט שמן זית.

דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 5

אופים בחום בינוני גבוה (200 מעלות) במשך כ- 15-20 דקות.

דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 5

בינתיים מכינים רוטב: מערבבים את כל המצרכים ומצננים עד להגשה.

דג פורל אפוי בלימון ועשבי תיבול

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם עם רוטב שמנת וחזרת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים