דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיבר אקסטרה שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיבר אקסטרה שוקולד

פתיבר אקסטרה שוקולד

(5)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קורל חוטה
קורל חוטה בשני פתיבר שוקו במילוי קרם שוקולד בציפוי שוקולד חלב ועיטור שוקולד

רכיבים

מנות 14

המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
28 
פתי בר שוקו (יחידות)
150  גרם
שוקולד חלב
150  גרם
שוקולד מריר
150  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
150  גרם
שוקולד מריר (לציפוי שוקולד מריר)
1  כף
שמן צמחי (לציפוי שוקולד מריר)
150  גרם
שוקולד חלב (לציפוי שוקולד חלב)
1  כף
שמן צמחי (לציפוי שוקולד חלב)
50  גרם
שוקולד חלב (לציפוי פסי שוקולד חלב)
1  כפית
שמן צמחי (לציפוי פסי שוקולד חלב)
50  גרם
שוקולד צ'יפס לבן (לציפוי פסי שוקולד לבן)
1  כפית
שמן צמחי (לציפוי פסי שוקולד לבן)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    בקערה חסינת חום למיקרוגל מניחים את כל מרכיבי המילוי – 150 גרם שוקולד חלב, 150 גרם שוקולד מריר, 150 מ"ל שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל בפולסים עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 2

    120 דקות
    מקציפים במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קרם יציב לזילוף, עוטפים בניילון נצמד את הקערה ומעבירים למקרר לשעתיים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מעבירים את המלית לשקית זילוף ומזלפים שורות דקות של מלית על 14 פתיבר.
  • שלב 4

    60 דקות
    סוגרים כל פתיבר מזולף בפתיבר נוסף (כמו סנדוויץ) ומעבירים להקפאה של שעה.
  • שלב 5

    10 דקות
    ממיסים בשתי קערות נפרדות, בפולסים, את שני סוגי הציפויים. קערה אחת לציפוי השוקולד המריר - 150 גרם שוקולד מריר וכף שמן צמחי. וקערה נוספת לציפוי שוקולד חלב - 150 גרם שוקולד חלב וכף שמן צמחי. טובלים את סנדוויץ' הפתיבר הקפוא בציפויים השונים, כך שמתקבלים שני סוגי חטיפים בטעמים שונים בציפוי.
  • שלב 6

    5 דקות
    מחזירים לקירור ל-5 דקות נוספות.
  • שלב 7

    5 דקות
    מכינים את השוקולדים לעיטור - בשקית זילוף אחת שמים 50 גרם שוקולד חלב וכפית שמן צמחי. ובשקית זילוף שנייה 50 גרם שוקולד צ'יפס לבן לאפייה לבן וכפית שמן צמחי. מניחים אותן בכוס עם מים רותחים עד להמסת השוקולדים בשקיות הזילוף.
  • שלב 8

    5 דקות
    יוצרים חור קטן בשקית הזילוף, מוציאים את הפתיבר המצופה ומזלפים פסים על הציפוי לפי העדפות טעם הציפוי.
  • שלב 9

    60 דקות
    מאחסנים בקירור.
פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 1 מתוך 9

בקערה חסינת חום למיקרוגל מניחים את כל מרכיבי המילוי – 150 גרם שוקולד חלב, 150 גרם שוקולד מריר, 150 מ"ל שמנת מתוקה, וממיסים במיקרוגל בפולסים עד לקבלת קרם אחיד.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 2 מתוך 9

מקציפים במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קרם יציב לזילוף, עוטפים בניילון נצמד את הקערה ומעבירים למקרר לשעתיים.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 3 מתוך 9

מעבירים את המלית לשקית זילוף ומזלפים שורות דקות של מלית על 14 פתיבר.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 4 מתוך 9

סוגרים כל פתיבר מזולף בפתיבר נוסף (כמו סנדוויץ) ומעבירים להקפאה של שעה.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 5 מתוך 9

ממיסים בשתי קערות נפרדות, בפולסים, את שני סוגי הציפויים. קערה אחת לציפוי השוקולד המריר - 150 גרם שוקולד מריר וכף שמן צמחי. וקערה נוספת לציפוי שוקולד חלב - 150 גרם שוקולד חלב וכף שמן צמחי. טובלים את סנדוויץ' הפתיבר הקפוא בציפויים השונים, כך שמתקבלים שני סוגי חטיפים בטעמים שונים בציפוי.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 6 מתוך 9

מחזירים לקירור ל-5 דקות נוספות.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 7 מתוך 9

מכינים את השוקולדים לעיטור - בשקית זילוף אחת שמים 50 גרם שוקולד חלב וכפית שמן צמחי. ובשקית זילוף שנייה 50 גרם שוקולד צ'יפס לבן לאפייה לבן וכפית שמן צמחי. מניחים אותן בכוס עם מים רותחים עד להמסת השוקולדים בשקיות הזילוף.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 8 מתוך 9

יוצרים חור קטן בשקית הזילוף, מוציאים את הפתיבר המצופה ומזלפים פסים על הציפוי לפי העדפות טעם הציפוי.

פתיבר אקסטרה שוקולד

שלב 9 מתוך 9

מאחסנים בקירור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יפה

כן נחמד מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • שוקולד
  • פינגר פוד
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טבלאות שוקולד פתיבר ביתיות

    טבלאות שוקולד פתיבר ביתיות

    10 דקות קל
  • פתיבר עוגת גבינה פירות יער

    פתיבר עוגת גבינה פירות יער

    15 דקות קל
  • ארטיק קרם גבינה פתיבר

    ארטיק קרם גבינה פתיבר

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

    עוגת ביסקוויטים פתיבר לחנוכה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים