דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חזה אווז רך, נמס ועסיסי, משתדך נפלא לרוטב תפוחים וסילאן. מתכון מרשים ומהיר הכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אווז באריזת ואקום
2 
תפוח עץ מזן יונתן, חתוכים לפלחים
3  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל אסם
1  כף
סילאן
3  כפות
חומץ בלסמי
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  כף
ברנדי / קוניאק או ברנדי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    צורבים את חזה האווז על צד השומן במחבת על אש בינונית, כ-5 דקות. המחבת תתמלא בשומן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את רוב השומן לכלי נפרד ונפטרים ממנו. משאירים במחבת רק שתי כפות שומן.
  • שלב 3

    2 דקות
    הופכים את החזה על הצד השני, וצורבים עוד 2 דקות. מוציאים.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים למחבת את פלחי התפוחים, ומטגנים 2 דקות מכל צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים את חזה האווז למחבת, ומוסיפים את כל חומרי הרוטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מביאים לרתיחה ומבשלים דקה, עד שהרוטב עוטף את האווז והתפוחים. בתיאבון!
חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 1 מתוך 6

צורבים את חזה האווז על צד השומן במחבת על אש בינונית, כ-5 דקות. המחבת תתמלא בשומן.

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 2 מתוך 6

מעבירים את רוב השומן לכלי נפרד ונפטרים ממנו. משאירים במחבת רק שתי כפות שומן.

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 3 מתוך 6

הופכים את החזה על הצד השני, וצורבים עוד 2 דקות. מוציאים.

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים למחבת את פלחי התפוחים, ומטגנים 2 דקות מכל צד.

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 5 מתוך 6

מחזירים את חזה האווז למחבת, ומוסיפים את כל חומרי הרוטב.

חזה אווז עם תפוחים בסילאן, בלסמי וסויה

שלב 6 מתוך 6

מביאים לרתיחה ומבשלים דקה, עד שהרוטב עוטף את האווז והתפוחים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים