דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המון ירקות בריאים מוקפצים בווק עם רצועות חזה עוף. ארוחה משביעה וטעימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
שמן זית
500  גרם
חזה עוף חתוך לקוביות בגודל פרק אצבע
1 
בצל קצוץ גס
2  כוסות
דלעת חתוכה לקוביות בגודל קוביות העוף
5  שיני
שום קלופות וחצויות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות גס
2 
פטריות פורטובלו גדולות קצוצות גס
8  עלים
מרווה קצוצים גס (לא הכרחי אבל מוסיף המון)
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את הווק על האש הכי גדולה ויוצקים לתוכו את השמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן לבן מקפיצים בו את קוביות חזה העוף (עדיף בשתי נאגלות, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן בבת אחת) רק עד שהן מלבינות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים בשמן הנותר את הבצל. מוציאים בכף מחוררת לקערה עם העוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לווק את הדלעת ואת השום ומטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שהדלעת מתחילה להזהיב.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים לווק את הפטריות (זה ייראה המון אבל אל דאגה) ומקפיצים כ-5 דקות עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמקות.
  • שלב 5

    2 דקות
    מחזירים לווק את העוף ואת הבצל, מתבלים במרווה, סויה ופלפל שחור ומקפיצים 2 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול (אם לא מלוח מספיק, מוסיפים סויה). מגישים מיד.
חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 1 מתוך 6

מחממים את הווק על האש הכי גדולה ויוצקים לתוכו את השמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן לבן מקפיצים בו את קוביות חזה העוף (עדיף בשתי נאגלות, כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן בבת אחת) רק עד שהן מלבינות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 2 מתוך 6

מזהיבים בשמן הנותר את הבצל. מוציאים בכף מחוררת לקערה עם העוף.

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לווק את הדלעת ואת השום ומטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שהדלעת מתחילה להזהיב.

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לווק את הפטריות (זה ייראה המון אבל אל דאגה) ומקפיצים כ-5 דקות עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמקות.

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 5 מתוך 6

מחזירים לווק את העוף ואת הבצל, מתבלים במרווה, סויה ופלפל שחור ומקפיצים 2 דקות.

חזה עוף בווק עם דלעת ופטריות

שלב 6 מתוך 6

מערבבים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול (אם לא מלוח מספיק, מוסיפים סויה). מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים