דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה עוף מוקפץ בשום פריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה עוף מוקפץ בשום פריך

חזה עוף מוקפץ בשום פריך

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון בסגנון אסייתי מעורר תאבון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
חזה עוף חתוך לקוביות
6  כפות
שמן קנולה (לא זית)
5  שיני
שום קלופות ופרוסות די דק
1 
פלפל ירוק קטן, חתוך לטבעות
2 
בצל גדולים קלופים וחתוכים לשמיניות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לרבעים
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
סוכר לבן גדושה
1  כוס
אגוז קשיו קלוי מומלחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים ווק ריק על אש גדולה. יוצקים לתוכו את השמן ומקפיצים את פרוסות השום והפלפל עד שהשום מזהיב. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לווק את שמיניות הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שכל הקוביות מלבינות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לווק את הסויה, הסוכר והקשיו ומקפיצים עוד שתי דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים על אורז לבן ומפזרים מלמעלה את השום וטבעות הפלפל.
חזה עוף מוקפץ בשום פריך

שלב 1 מתוך 4

מחממים ווק ריק על אש גדולה. יוצקים לתוכו את השמן ומקפיצים את פרוסות השום והפלפל עד שהשום מזהיב. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

חזה עוף מוקפץ בשום פריך

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים לווק את שמיניות הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שכל הקוביות מלבינות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.

חזה עוף מוקפץ בשום פריך

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לווק את הסויה, הסוכר והקשיו ומקפיצים עוד שתי דקות.

חזה עוף מוקפץ בשום פריך

שלב 4 מתוך 4

מגישים על אורז לבן ומפזרים מלמעלה את השום וטבעות הפלפל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים