דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה עוף מוקפץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה עוף מוקפץ

חזה עוף מוקפץ

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: רחלי
מתכון פשוט לחזה עוף מוקפץ ברוטב צ'ילי מתקתק. כמה שהוא פשוט, ככה טעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
חזה עוף בכמות הרצויה
1 
בצל גדול
4  שיני
שום
2 
פלפל אדום אדום
2 
פלפל ירוק
1  חבילה
גרגירי תירס
0  לפי הטעם
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0  לפי הטעם
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את השום, הבצל והפלפלים לרצועות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במחבת (רצוי עמוקה ככל האפשר) שמים שמן ומטגנים בתוכה את הבצל, הפלפלים והשום, על אש גבוהה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את את התירס והרטבים לפי הכמות הרצויה (זה ממש גמיש, לפי הטעם לגמרי).
  • שלב 4

    0 דקות
    כאשר הבצל משחים והפלפלים מתרככים מוסיפים את רצועות חזה העוף, כאשר האש עוד גבוהה על מנת שהחזה יקבל מכת חום.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר כארבע דקות לערך, יש להנמיך את הלהבה ולכסות את המחבת.
  • שלב 6

    30 דקות
    לאחר בישול של כ-30 דקות, אחרי שהחזות מתרככים, ניתן להגיש.
חזה עוף מוקפץ

שלב 1 מתוך 6

חותכים את השום, הבצל והפלפלים לרצועות.

חזה עוף מוקפץ

שלב 2 מתוך 6

במחבת (רצוי עמוקה ככל האפשר) שמים שמן ומטגנים בתוכה את הבצל, הפלפלים והשום, על אש גבוהה.

חזה עוף מוקפץ

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את את התירס והרטבים לפי הכמות הרצויה (זה ממש גמיש, לפי הטעם לגמרי).

חזה עוף מוקפץ

שלב 4 מתוך 6

כאשר הבצל משחים והפלפלים מתרככים מוסיפים את רצועות חזה העוף, כאשר האש עוד גבוהה על מנת שהחזה יקבל מכת חום.

חזה עוף מוקפץ

שלב 5 מתוך 6

לאחר כארבע דקות לערך, יש להנמיך את הלהבה ולכסות את המחבת.

חזה עוף מוקפץ

שלב 6 מתוך 6

לאחר בישול של כ-30 דקות, אחרי שהחזות מתרככים, ניתן להגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים