חותכים את חזה העוף לנתחים של כ-2 ס"מ, כמו לשניצלונים.
*ניתן להמיר את חזה העוף בפילה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מפזרים מלח, פלפל ואורגנו משני הצדדים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לתבנית, רצוי פיירקס, ויוצקים מעל את מיץ הלימון הסחוט.
שלב 5
0 דקות
כותשים שום ומפזרים על הנתחים.
שלב 6
15 דקות
מכניסים לתנור ל-15 דקות, ולא יותר, אחרת הנתחים מתייבשים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0