דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אימאן אטרש
זה סוג של סלט חם, של חיטה, עם אגוזים ורימונים, תבשיל שנהוג להגיש בחג ה"בורבארה" של הנוצרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
חיטה שטופה
2  כפות
כוכב אניס אניס טחון
0  לפי הטעם
סוכר לבן לפי הטעם
0  לפי הטעם
רימון להגשה
0  לפי הטעם
אגוזים להגשה
0  לפי הטעם
שקדים להגשה
0  לפי הטעם
צימוקים להגשה
0  לפי הטעם
שומשום להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר בישול גדול מכסים את החיטה במים ומוסיפים את היאנסון וסוכר לפי הטעם, מבשלים עד רתיחה ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים על להבה קטנה עד שהחיטה מתרככת - מוסיפים מים במידה שהמים בסיר התייבשו.
  • שלב 2

    0 דקות
    להגשה שמים בצלחות ומקשטים ברימונים, אגוזים, שקדים, צימוקים ושומשום וכל אחד יכול להוסיף לצלחת שלו סוכר נוסף לפי הטעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    זהו תבשיל לחג הקדושה "בורבארה" אצל הנוצרים.
חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

שלב 1 מתוך 3

בסיר בישול גדול מכסים את החיטה במים ומוסיפים את היאנסון וסוכר לפי הטעם, מבשלים עד רתיחה ואח"כ מנמיכים את האש ומבשלים על להבה קטנה עד שהחיטה מתרככת - מוסיפים מים במידה שהמים בסיר התייבשו.

חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

שלב 2 מתוך 3

להגשה שמים בצלחות ומקשטים ברימונים, אגוזים, שקדים, צימוקים ושומשום וכל אחד יכול להוסיף לצלחת שלו סוכר נוסף לפי הטעם.

חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

שלב 3 מתוך 3

זהו תבשיל לחג הקדושה "בורבארה" אצל הנוצרים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין חיטה

    חמין חיטה

    500 דקות בינוני
  • סלט חיטה, חמוציות ואגוזי קשיו

    סלט חיטה, חמוציות ואגוזי קשיו

    45 דקות קל
  • תבשיל מחיטה ירוקה (פריקה)

    תבשיל מחיטה ירוקה (פריקה)

    31 דקות קל
  • קדרת חיטה וערמונים

    קדרת חיטה וערמונים

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים