דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדרת חיטה וערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדרת חיטה וערמונים

קדרת חיטה וערמונים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
קדרה צמחונית, עשירה וטעימה. את תפקיד הבשר לוקחים כאן הערמונים, שמוסיפים טעם ומרקם נפלאים למנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן זית
0.5 
בצל קצוץ דק
1  כוס
חיטה שטופה ומסוננת
0.25  כפית
שום כתוש
3  כפות
דבש
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
150  גרם
ערמונים קלופים ומבושלים שלמים וקלופים (אפשר בוואקום)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים בסיר בינוני בעל תחתית עבה את שמן הזית ומאדים את הבצל עד הזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החיטה ומערבבים כדקה בכף עץ. מוסיפים את השום והדבש ומערבבים כמה דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר מים עד גובה החיטה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים בחיטה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומוסיפים כחצי כוס מים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים עד שהחיטה סופגת את המים ומערבבים מדי פעם. חוזרים על הפעולה עד שהחיטה מתרככת ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים לחיטה את הערמונים, מערבבים ומחלקים לקערות אישיות.
קדרת חיטה וערמונים

שלב 1 מתוך 6

מחממים בסיר בינוני בעל תחתית עבה את שמן הזית ומאדים את הבצל עד הזהבה.

קדרת חיטה וערמונים

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את החיטה ומערבבים כדקה בכף עץ. מוסיפים את השום והדבש ומערבבים כמה דקות.

קדרת חיטה וערמונים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לסיר מים עד גובה החיטה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים בחיטה.

קדרת חיטה וערמונים

שלב 4 מתוך 6

מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומוסיפים כחצי כוס מים.

קדרת חיטה וערמונים

שלב 5 מתוך 6

מבשלים עד שהחיטה סופגת את המים ומערבבים מדי פעם. חוזרים על הפעולה עד שהחיטה מתרככת ומתקנים תיבול.

קדרת חיטה וערמונים

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים לחיטה את הערמונים, מערבבים ומחלקים לקערות אישיות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    קדרת בקר , ערמונים וירקות שורש ביין אדום וסילאן

    170 דקות בינוני
  • קדרת בקר וקטניות

    קדרת בקר וקטניות

    150 דקות בינוני
  • קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

    קדרת כבש מעולה בנוסח דרום אפריקה

    205 דקות בינוני
  • קדרת עוף עם ירקות ופתיתים

    קדרת עוף עם ירקות ופתיתים

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים