המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פרוסות הבורי בקערה עם לימון ומלח ל - 1/2 שעה.
בסיר רחב ומתאים לדגים מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום החצויות עד להזהבה.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים היטב עד שהרוטב אחיד וסמיך. מבשלים עוד כ - 3 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת הכוסברה ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה.
מוסיפים את התבלינים ואת גרגירי החומוס ומבשלים עוד 1/2 שעה על הלהבה הנמוכה ביותר.
מוסיפים את הדגים, מניחים מעל את הלימונים ופלפל חריף שלם ומבשלים 1/2 שעה על להבה נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0