המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
כותשים את השום, ומטגנים בחצי כוס שמן קנולה.
מוסיפים את הרסק והתבלינים, ומטגנים לפתיחת הטעמים.
מוסיפים את מיץ הלימון, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר שהרוטב רותח, מניחים את הדג, מכסים עם נייר כסף או מכסה, ומבשלים 30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0