חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח, ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את האש, ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית כרוויה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים. משאירים לכמה דקות על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.
שלב 4
0 דקות
מניחים את הדגים, ודואגים שהרוטב האדום יכסה את חתיכת הדג.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה, ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות. תכינו את החלה לניגוב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח, ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
5
בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מנמיכים את האש, ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית כרוויה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים. משאירים לכמה דקות על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.
שלב 4
מתוך
5
מניחים את הדגים, ודואגים שהרוטב האדום יכסה את חתיכת הדג.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה, ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות. תכינו את החלה לניגוב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0