דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חריימה מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חריימה מרוקאי

חריימה מרוקאי

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קטי
מתכון עם התבלין הסודי לדג ברוטב אדום, חריף ופיקנטי. תכינו את החלה לניגוב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8  פילה
דג נסיכת הנילוס
2  זרי
כוסברה
1.5  כפיות
מלח לפי הטעם
1 
לימון
4  כפות
רסק עגבניות
1.5  כוסות
מים
5  שיני
שום
1 
פלפל אדום חריף חריף
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
קימל תבלין מרוקאי לדג
1  כפית
כמון טחון
5  כפות
שמן קנולה
0.5  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח, ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק, ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את האש, ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית כרוויה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים. משאירים לכמה דקות על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הדגים, ודואגים שהרוטב האדום יכסה את חתיכת הדג.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה, ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות. תכינו את החלה לניגוב. בתיאבון!
חריימה מרוקאי

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח, ומניחים בצד.

חריימה מרוקאי

שלב 2 מתוך 5

בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום. לאחר מכן, מוסיפים את הרסק, ומערבבים.

חריימה מרוקאי

שלב 3 מתוך 5

מנמיכים את האש, ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית כרוויה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים. משאירים לכמה דקות על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.

חריימה מרוקאי

שלב 4 מתוך 5

מניחים את הדגים, ודואגים שהרוטב האדום יכסה את חתיכת הדג.

חריימה מרוקאי

שלב 5 מתוך 5

מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה, ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות. תכינו את החלה לניגוב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    45 דקות קל
  • דג ברוטב חריימה

    דג ברוטב חריימה

    40 דקות קל
  • חריימה חריף של סבתא

    חריימה חריף של סבתא

    45 דקות קל
  • חריימה בורי וחומוס

    חריימה בורי וחומוס

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים