המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משחימים את הבצל עם שמן במחבת כ-2 דקות.
מוסיפים את רצועות הפלפל והשום וממשיכים בטיגון עד שהבצל שקוף.
מורידים מהאש, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מחזירים לאש לדקה ומוסיפים את רסק העגבניות תוך ערבוב.
מטגנים כ-2 דקות את הרסק לאיבוד חמיצות ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים.
מבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה.
מסדרים את הדגים בסיר ומשלימים מים עד לשלושת רבעי מהגובה.
מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים כ-15 דקות.
לאחר הורדת הסיר מהאש, מוסיפים את הלימון ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0