דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חריימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חריימה

חריימה

(0)
קל
מתכונאי/ת: טל לין
דגים טריפולטאיים חריפים עם שום ותבלינים, שחובה להגיש לצד לחם או חלה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  שיני
שום
3  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
2  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
כמון טחון (רצוי קרוייה-סוג של כמון טחון)
2 
דג ים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    10 דקות
    מנקים את הדג וממליחים אותו היטב. *ניתן להמיר את דג הנסיכה בדניס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    כותשים את שיני השום עם מעט מלח ופפריקה חריפה.
  • שלב 3

    5 דקות
    מכניסים את המרכיבים הכתושים לסיר, יחד עם רסק העגבניות וכוס מים ומרתיחים לכ-5 דקות.
  • שלב 4

    2 דקות
    מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-2 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    7 דקות
    מנמיכים את האש וסוחטים את הלימונים פנימה. מתבלים עם הכמון ומלח על פי הטעם. מבשלים 7 דקות נוספות ומכבים את האש.
חריימה

שלב 1 מתוך 6

מנקים את הדג וממליחים אותו היטב. *ניתן להמיר את דג הנסיכה בדניס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

חריימה

שלב 2 מתוך 6

כותשים את שיני השום עם מעט מלח ופפריקה חריפה.

חריימה

שלב 3 מתוך 6

מכניסים את המרכיבים הכתושים לסיר, יחד עם רסק העגבניות וכוס מים ומרתיחים לכ-5 דקות.

חריימה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-2 דקות נוספות.

חריימה

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

חריימה

שלב 6 מתוך 6

מנמיכים את האש וסוחטים את הלימונים פנימה. מתבלים עם הכמון ומלח על פי הטעם. מבשלים 7 דקות נוספות ומכבים את האש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חריימה מרוקאי

    חריימה מרוקאי

    50 דקות בינוני
  • דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    45 דקות קל
  • דג ברוטב חריימה

    דג ברוטב חריימה

    40 דקות קל
  • חריימה חריף של סבתא

    חריימה חריף של סבתא

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים