דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חריימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חריימה

חריימה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: צחי בן דוד
דגים חריפים וטעימים ברוטב מזרחי. מתכון של סבתא אסתר ז"ל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
פילטים של דג אמנון נקיים מעצמות
1 
לימון
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
פלפל אדום חתוך לרצועות עבות
1 
פלפל צ'ילי קצוץ בלי גרעינים חתוך לרצועות קטנות
3  שיני
שום גדולות חתוכות גס
500  גרם
רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
1 
רסק עגבניות (עדיף רכה) מגורדת בפומפייה
0.5  כוס
מים
1  זר
כוסברה טרייה וקצוצה דק
1  זר
שורש פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק
1  כפית
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.
  • שלב 7

    20 דקות
    נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 8

    30 דקות
    לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!
חריימה

שלב 1 מתוך 8

שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).

חריימה

שלב 2 מתוך 8

מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.

חריימה

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.

חריימה

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.

חריימה

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.

חריימה

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.

חריימה

שלב 7 מתוך 8

נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.

חריימה

שלב 8 מתוך 8

לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חריימה

    חריימה

    60 דקות קל
  • חריימה בורי וחומוס

    חריימה בורי וחומוס

    60 דקות קל
  • פילה דג ים עם קראסט חריימה משגע

    פילה דג ים עם קראסט חריימה משגע

    30 דקות קל
  • דג חריימה

    דג חריימה

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות