דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חריימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חריימה

חריימה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: צחי בן דוד
דגים חריפים וטעימים ברוטב מזרחי. מתכון של סבתא אסתר ז"ל

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
דג מושט (אמנון)
1 
לימון
0.5  כוס
שמן קנולה
1 
פלפל אדום חתוך לרצועות עבות
1 
פלפל אדום חריף חתוך לרצועות קטנות
3  שיני
שום גדולות חתוכות גס
500  גרם
רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
1 
עגבנייה (עדיף רכה) מגורדת בפומפייה
0.5  כוס
מים
1  זר
כוסברה טרייה וקצוצה דק
1  זר
פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק
1  כפית
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל אדום חריף (קאיין)
0  לפי הטעם
זרעי כוסברה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.
  • שלב 7

    20 דקות
    נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.
  • שלב 8

    30 דקות
    לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!
חריימה

שלב 1 מתוך 8

שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).

חריימה

שלב 2 מתוך 8

מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.

חריימה

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.

חריימה

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.

חריימה

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.

חריימה

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.

חריימה

שלב 7 מתוך 8

נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.

חריימה

שלב 8 מתוך 8

לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חריימה מרוקאי

    חריימה מרוקאי

    50 דקות בינוני
  • דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    דג ברוטב אדום חריף - חריימה

    45 דקות קל
  • דג ברוטב חריימה

    דג ברוטב חריימה

    40 דקות קל
  • חריימה חריף של סבתא

    חריימה חריף של סבתא

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים