המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).
מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.
מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.
מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.
נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.
לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0