דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טאג'ין כבש ופירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טאג'ין כבש ופירות יבשים

טאג'ין כבש ופירות יבשים

(0)
360 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אבי לוי
טאג'ין שחום של כבש רך ופירות יבשים מקורמלים. עשיר בטעמים לארוחה בלתי נשכחת.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן זית
500  גרם
כבש חתוך לקוביות גסות (שוק, עגל או אוסובוקו)
4 
בצל
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.5  בקבוק
יין אדום
1  מקל
קינמון טחון
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
הל טחון
1  כפית
זנגביל
0  לפי הטעם
פירות יבשים - משמשים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך, שזיפים מגולענים
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

360 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר וסוגרים את נתחי הכבש עד לסגירה מוחלטת. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד.
  • שלב 2

    15 דקות
    מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את המלח, הפלפל והפירות היבשים ומטגנים כ - 15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את היין האדום, נתחי הכבש והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5 שעות. ניתן ורצוי להכניס את הסיר לכל הלילה לתנור בחום של 120 מעלות.
טאג'ין כבש ופירות יבשים

שלב 1 מתוך 3

מחממים שמן זית בסיר וסוגרים את נתחי הכבש עד לסגירה מוחלטת. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד.

טאג'ין כבש ופירות יבשים

שלב 2 מתוך 3

מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את המלח, הפלפל והפירות היבשים ומטגנים כ - 15 דקות.

טאג'ין כבש ופירות יבשים

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים את היין האדום, נתחי הכבש והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5 שעות. ניתן ורצוי להכניס את הסיר לכל הלילה לתנור בחום של 120 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף עם ירקות כתומים

    טאג'ין עוף עם ירקות כתומים

    70 דקות בינוני
  • טאג'ין טלה ופירות יבשים

    טאג'ין טלה ופירות יבשים

    90 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף מרוקאי על מצע קוסקוס

    טאג'ין עוף מרוקאי על מצע קוסקוס

    150 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים